Epic Games Haksız Yere Hesap Banlaması!

Steam'de durum farklı değil. Hesabım çalındı ve hesabımı kurtarınca PUBG'den VAC ban yedim. Hepsi aynı yani Steam, Origin, uPlay, Epic Games falan fark etmiyor.

Support PUBG ekibine verdiğim adresten bilgileri doğru girerek ticket at. Ondan 1 gün sonra sana büyük ihtimalle Türkiye PUBG temsilcisi sana geri dönüş sağlayıp bir mail atacak ve senden 4 tane hesabı doğrulamanı ve o saatler arasında hesabın senle olmadığına dair Steam destek ekibiyle olan görüşmelerini hesabın hacklendiği günü vs isteyecekler eğer doğrulayabilir ve bunları senin yapmadığını kanıtlarsan. Bir seferliğine banı kaldıracaklar. Ben şu anda geri dönüş maili attım ve hesapta ban yiyen benim olmadığımı o saatlerde hesabın başkasına ait olduğunu kanıtlayacak bilgiler yolladım. 7 gün içerisinde dönüş yapıyorlar benim 2. gün oldu inşallah emeklerimiz boşa gitmez ve halledersin her şeyi dediklerimi sırasıyla takip et dönüş maili gelmeden (1 gün içinde gelir) dediklerimi yapma.(Alıntıdır) nette gördüm.

Bu dediğini aylar önce denedim zaten Hesap güvenliğinin bana ait olduğunu ve banı kaldırmayacaklarını söylediler ben de geri dönüşte bulunmadım.İstiyorlar ki bir daha para verip oyunu alalım.Onların da cepleri dolsun...

Hesabı koruma altına almak her türlü sitenin görevi, sitenin sana sunduğu güvenlik işlemlerini doğru bir şekilde yere getirmiyorsan (mobil doğrulama gibi) bu kullanıcının problemi, ancak bir sitede mobil doğrulama gibi önemli güvenlik önlemleri yoksa "hesabını korumak sana ait kardeşim!" diye bir yargıda bulunamazsınız. Crackingle uğraşmadıysanız size bu iş bu kadar basit gelir, bu iş hacking ile aynıdır dostlar, iCloud hacklendiğinde kimse üyelere laf yapmadı, yapmaz herkes Apple'ın güvenlik sistemini suçlar ki olması gereken budur, güvenlik yeterli değilse kullanıcı suçlu bulunamaz. Eğer sitede brute-forcing sistemini engellemenin bir yolu yoksa (Netflix'de var örneğin, Netflix için hesap taramanız oldukça zor, proxyler çabuk banlanıyor) o sitedeki hesabın çalınmasını direkt kullanıcıya yükleyemezsiniz, yüklerseniz de bu durum "biz sitede koruma yapamadık kullanıcıya suç atıp yırtalım" mantığına girer, ötesi yoktur.

İçimdeki öfkeyi dışarı kusmuşsunuz resmen.Üstelik Steam'de mobil kimlik doğrulama vs. Herşeyim var.Steam benzeri başka bir siteye kullanıcı adı ve şifremi girmem yüzünden hesabım çalındı bu arada.Neyse ki şuanda hesabımı kurtardım sadece PUBG oynamıyorum tek farkı bu

Başka bir siteye girmen kimlik bilgilerini vermen demek. O zaman nede olsa kimlik doğrulama var diye millet kullanıcı adı ve şifresini dağıtsın ortalıkta.

Başka bir siteye girmen kimlik bilgilerini vermen demek. O zaman nede olsa kimlik doğrulama var diye millet kullanıcı adı ve şifresini dağıtsın ortalıkta.
İyi de güzel kardeşim adam Steam'in birebir aynısını yapmış zaten.Farketmek imkansız.Suç bende değil bunların yapılmasına imkan veren Steam ekibinde.Nasıl olabiliyor da bu adam yaptığı dandik site üzerinden benim telefonuma kod yollayabiliyor?

Siteyi birbir yapması imkansız. Çünkü aynı domaini alamaz. Bir zahmet ona da dikkat et.

Siteyi birbir yapması imkansız. Çünkü aynı domaini alamaz. Bir zahmet ona da dikkat et.
Sonuçta Steam'i kurtardım ama PUBG'den anlamsızca ban yedim.Bendeki de inat değil mi bir daha PUBG almayacağım.Apex Legends PUBG'den kat kat daha iyi bir oyun.

Bynogame'den alınan kodun çalıntı kredi kartıyla alınmadığı ne malum?
Kodu bizzat kendim aldım.
Ekstra. Epic çalışanı kodu "Unauthorized" bir siteden aldığımı iddaa etti. Ne alaka ? Bu kodu sen üretmedin mi ? Nereden alsam sanane ? Arkadaşımdan alsam da unauthorized olmuyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…