adnanvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 1 27 Mart 2019 #21 Silinen üye dedi: Kodu bizzat kendim aldım. Ekstra. Epic çalışanı kodu "Unauthorized" bir siteden aldığımı iddaa etti. Ne alaka ? Bu kodu sen üretmedin mi ? Nereden alsam sanane ? Arkadaşımdan alsam da unauthorized olmuyor mu ? Genişletmek için tıkla... Kodu sizin çalıntı kartla aldığınızı söylemedim. Kodu aldığınız yerin çalıntı kart ile bu kodu almış olabileceğini söyledim.
Silinen üye dedi: Kodu bizzat kendim aldım. Ekstra. Epic çalışanı kodu "Unauthorized" bir siteden aldığımı iddaa etti. Ne alaka ? Bu kodu sen üretmedin mi ? Nereden alsam sanane ? Arkadaşımdan alsam da unauthorized olmuyor mu ? Genişletmek için tıkla... Kodu sizin çalıntı kartla aldığınızı söylemedim. Kodu aldığınız yerin çalıntı kart ile bu kodu almış olabileceğini söyledim.
Fyria Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2019 #22 adnanvo dedi: Kodu sizin çalıntı kartla aldığınızı söylemedim. Kodu aldığınız yerin çalıntı kart ile bu kodu almış olabileceğini söyledim. Genişletmek için tıkla... Bynogame'nin çalıntı kod aldığını hiç duymamıştım.
adnanvo dedi: Kodu sizin çalıntı kartla aldığınızı söylemedim. Kodu aldığınız yerin çalıntı kart ile bu kodu almış olabileceğini söyledim. Genişletmek için tıkla... Bynogame'nin çalıntı kod aldığını hiç duymamıştım.
emirerbay Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1 9 Haziran 2020 #23 Bende mi ban yedim acaba? Hesaplara giremiyorum Epic Games başlatıcısı hazırlanıyor kısmında kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2020
Bende mi ban yedim acaba? Hesaplara giremiyorum Epic Games başlatıcısı hazırlanıyor kısmında kalıyor.
Furkan45 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 1.205 Çözümler 3 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 6 Temmuz 2020 #24 emirerbay dedi: Bendemi ban yidim acaba hesaplara giremiyorum Epic Games başlatıcısı hazırlanıyorda kalıyor Genişletmek için tıkla... Arada bende de oluyor Epic Games'den komple çık görev yöneticisinden de kapat arka planda kalmasın olmuyorsa PC'yi baştan başlat bende düzeliyor.
emirerbay dedi: Bendemi ban yidim acaba hesaplara giremiyorum Epic Games başlatıcısı hazırlanıyorda kalıyor Genişletmek için tıkla... Arada bende de oluyor Epic Games'den komple çık görev yöneticisinden de kapat arka planda kalmasın olmuyorsa PC'yi baştan başlat bende düzeliyor.