Epic Games hatalı para çekti

sinematografi

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Epic'ten 79,50 liraya death Strandin'i aldım. Aynı gün içerisinde 'biraz daha beklesin, belki Steam'de de düşer' diyerek iade ettim. Bugün tekrar almadan iade edilmiş mi kontrol edeyim diyerek kart hareketlerine baktım. Aynı gün Epic 49 lira para yollamış sonrasında ise 79,50 lira yerine 92 lira çekmişler. Ben mantığı çözemedim size danışayım dedim.

Dosya Ekleri

• alışveriş.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 358
Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun indirimi bittiyse belki veya yanında bir şeyler daha satın aldıysanız olabilir. Ama öyle bir durum yoksa destek ile iletişime geçilebilir.

Hocam hata sistemden dolayı kaynaklı olabilir Epic Games'in bilerek ve isteyerek yapmadığına adım kadar eminim canlı destekleri hızlı ve çok yardımsever kesinlikle canlı destek ticket atın.

evet hocam
Hocam hata sistemden dolayı kaynaklı olabilir Epic Games'in bilerek ve isteyerek yapmadığına adım kadar eminim canlı destekleri hızlı ve çok yardımsever kesinlikle canlı destek ticket atın.

Canlı destek ticket nasıl alınır hocam.
Daha önceden sepete koyduğun oyunlar olabilir.

Ama başka bir oyuna ödeme yapmadım ki ve geçmişte de göstermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…