Bir sorun olarak gördüğüm için yazdım zaten, hatta komik bir sorun. Kuponla 80 lira olan oyun için 92 lira çekim gerçekleşmiş. 49 lira geri ödeme ne ödemesi belli değil.
Bir sorun olarak gördüğüm için yazdım zaten, hatta komik bir sorun. Kuponla 80 lira olan oyun için 92 lira çekim gerçekleşmiş. 49 lira geri ödeme ne ödemesi belli değil.
Çok teşekkür ederim.
Neyin yarı fiyatı hocam, indirim herkes için geçerli kuponla herkes 80'e aldı zaten. Oyun 90 lira değil ki, o fiyatı çekmeleri mantıklı olsun.
Hocam selam ne yaptınız para iadesi yapıldı mı ?
Bugün aynısı babada oldu 3 oyun almıştım sipariş verilirken üçünden de kupon indirimi düşmüş görünüyordu ama ödemeyi 180 TL fazla aldı . Ne yapmam lazım sizce?
Hocam selam çözebildiniz mi n'aptınız?
Aynısı bana da oldu 3 oyun almıştım sipariş verirken kuponlar düşmüştü ama karttan 180 TL fazla çekilmiş siparişde yazılandan ne yapmam lazım?
Hocam selam ne yaptınız para iadesi yapıldı mı?
Bugün aynısı babada oldu 3 oyun almıştım sipariş verilirken üçünden de kupon indirimi düşmüş görünüyordu ama ödemeyi 180 TL fazla aldı. Ne yapmam lazım sizce?
Hocam selam çözebildiniz mi n'aptınız?
Aynısı bana da oldu 3 oyun almıştım sipariş verirken kuponlar düşmüştü ama karttan 180 TL fazla çekilmiş siparişde yazılandan ne yapmam lazım?
Geçmiş olsun. Aynısı benim başıma 3-5 TL farkla gelmişti. Bankayı aradığımda Epic Games yurtdışı kaynaklı olduğu için anlık kur değişimlerinin alışverişlere yansıyabildiğini söylediler. Pek aklım almadı ama çok bir para olmadığından sallamamıştım.