Z zimo Centipat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #1 Selam. Valorant'ı Epic Games'ten oynuyorum. Eğer Epic Games hesabım banlanırsa Valorant hesabım da banlanır mı?
Selam. Valorant'ı Epic Games'ten oynuyorum. Eğer Epic Games hesabım banlanırsa Valorant hesabım da banlanır mı?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #3 Banlanmaz.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 15 Ekim 2022 #4 zimo dedi: Selam. Valorant'ı Epic Games'ten oynuyorum. Eğer Epic Games hesabım banlanırsa Valorant hesabım da banlanır mı? Genişletmek için tıkla... Valorant'ı neden Epic Games üzerinden oynarsın ki neden yani?
zimo dedi: Selam. Valorant'ı Epic Games'ten oynuyorum. Eğer Epic Games hesabım banlanırsa Valorant hesabım da banlanır mı? Genişletmek için tıkla... Valorant'ı neden Epic Games üzerinden oynarsın ki neden yani?
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 15 Ekim 2022 #5 zimo dedi: Selam. Valorant'ı Epic Games'ten oynuyorum. Eğer Epic Games hesabım banlanırsa Valorant hesabım da banlanır mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz ama korkuyorsan sil, kendi sitesinden tekrar yükle.
zimo dedi: Selam. Valorant'ı Epic Games'ten oynuyorum. Eğer Epic Games hesabım banlanırsa Valorant hesabım da banlanır mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz ama korkuyorsan sil, kendi sitesinden tekrar yükle.