Merhaba, geçen günlerde Epic Games hesabım çalındı. Çalan kişi nasıl çaldı bilmiyorum ama girdiği gibi hesaba bağlı e-posta adresini değiştirdiği için hiçbir şekilde hesaba giriş yapamıyorum. Epic Games'e mail attım ancak hiçbir sonuç alamadım. Ne yapabilirim? Söylerseniz sevinirim.
Evet onu da denedim destek sitesindeki bizdeki ulaş kısmındanda denedim hatta bir kere cevap aldım fakat bana talebin 3 gün içinde cevaplanıp bana bilgi verileceği söylendi ama hiçbir cevap alamadım o cevaptan sonra.
Evet onu da denedim destek sitesindeki bizdeki ulaş kısmındanda denedim hatta bir kere cevap aldım fakat bana talebin 3 gün içinde cevaplanıp bana bilgi verileceği söylendi ama hiçbir cevap alamadım o cevaptan sonra.
Hesabı geri aldım bana bir mail gönderdiler mailde hesaba eski e-posta adresimi bağladıklarını söylediler başka bir mailde de hesabın şifresini değiştirmek için bir link verdiler ben de bu şekilde hesaba girebildim.
Hesabı geri aldım bana bir mail gönderdiler mailde hesaba eski e-posta adresimi bağladıklarını söylediler başka bir maildede hesabın şifresini değiştirmek için bir link verdiler bende bu şekilde hesaba girebildim.
Hesabı geri aldım bana bir mail gönderdiler mailde hesaba eski e-posta adresimi bağladıklarını söylediler başka bir maildede hesabın şifresini değiştirmek için bir link verdiler bende bu şekilde hesaba girebildim.