Epic Games hesabı çalındı

bato35

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün uyandığımda bir baktım hesabım çalınmış ve e postası degiştirilmiş, ondan sonra Epic Games'e bağlı olan oyunların hesaplarını çalmıslar. Mailimi oğrendikleri için bütün hesaplarıma girmeye çalışıyorlar. Bu Epic Games'in veri sızıntısından dolayı mıdır? Ve ne yapmam lazım.

Hayır, virüs yemişsin belli ki. Bilgisayarını tara ve temizle öncelikle. Daha sonradan Epic Games ile iletişime geç ve durumu anlat, yardım iste.

Ama şifresini nereden bilecek ben yaklasık 3 aydır Epic Games'e bile gimiyorum bir de şifreyi tek seferde bulmuşlar.

Ama şifresini nereden bilecek ben yaklasık 3 aydır Epic Games'e bile gimiyorum bir de şifreyi tek seferde bulmuşlar.
Hocam indirdiniz mi indirmediniz mi? Özel değilse ne indirdiniz? Not olarak isterseniz 2 sene girmeyin bilgisayara erişim sağladılar mı inanamayacağınız kadar belki unuttunuğunuz 5 yıllık dosyaları bilgileri bile bulabilirler.

Bir de Rus mailli ile değistirmişler
Yama,mod,oyun falan mı indirdiniz bir Rus sitesinden.

Malesef indirdim ondan galiba

Hocam indirdiniz mi indirmediniz mi? Özel değilse ne indirdiniz? Not olarak isterseniz 2 sene girmeyin bilgisayara erişim sağladılar mı inanamayacağınız kadar belki unuttunuğunuz 5 yıllık dosyaları bilgileri bile bulabilirler.

Yama,mod,oyun falan mı indirdiniz bir Rus sitesinden.
Yok rus alakalı birşey degil ama gizlenmek için yapıldı büyük ihtimalle

Word list ve diğer bulucular ile buluyorlar gayet de kolay oluyor böyle bulunması.

Ben nasıl kurtarabileceğinizi yazmıştım 8 9 satır ama Technopat bu güzel yazıma ai ile yazılmış diyerek 1 saat ceza kesti malum Technopat işte. Kısacası yapmanız gereken desteğe yazıp virüs taraması yapmak hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı