Çözüldü Epic Games hesabı ile iki kişi oynayabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Professionnell

Hectopat
Merhabalar Epic Games hesabiyla ayni anda iki kişi oynayabilir miyiz? Ona göre arkadaşım ile RDR 2 almayı düşünüyoruz sizce izin verir mi?

Neden olmasın ben arkadaşımın Fortnite hesabında çok fazla kostüm var diye hep ondan oynamıştım bir şey olacağını sanmıyorum.

Zaten sorum o değil gireceğini biliyorum ama oda ayni zamanda RDR 2'ye girerse atar mi? diye soruyorum yine de sagolun.

Soru karışık geldi bana. Tek hesap üzerinden ikiniz aynı anda girip mi oynayacaksanız, Yoksa farklı hesaplar üzerinden mi diyorsun. tek hesap üzerinden ikinize izin vermez.

Soru karışık geldi bana. Tek hesap üzerinden ikiniz aynı anda girip mi oynayacaksanız, yoksa farklı hesaplar üzerinden mi diyorsun. Tek hesap üzerinden ikinize izin vermez.

Vallaha ne güzel yardimci oldunuz hepinize cok tesekkur ederim tek hesap uzerinden fakat ben offline oynayacagim hikaye arkadaşım da hikaye modunda oynayacak derdimiz Online değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…