Çözüldü Epic Games hesabı kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vayybeh

Hectopat
İçinde GTA 5 Detroit Mafia serisi gibi bir sürü oyunların bulunduğu bir Epic Games hesabım vardı. Bugün de Rocket League girmek için Epic Games'e tıkladım ancak hesaptan çıkış yapmış. Ben de giriş yap bölümünden e-postamı girdim ancak normalde şifre sorması gerekirken doğum tarihi sordu sonra geri e-posta girme yerine gidip Steam ile giriş yap dedim. Steam hesabım Epic Games hesabım ile bağlıydı ancak bu sefer de Steam hesabını bağlamak için e-posta gir dedi. Sonra ben de neyse dedim geri e-postayla giriş yap bölümüne gidip e-postamı girdim doğum tarihi ad soyad kullanıcı adı ve şifremi yazdım ve tıkladım sonra yeni bir hesap açtı. Kütüphaneye tıkladım boştu sadece yüklü olan oyunlarım gözüküyordu. Yüklü olan oyunlarımda da normalde oyna yazması gerekirken al yazıyordu e-postayı şifreyi ve kullanıcı adını değiştirip çıkış yaptım ve Epic Games desteğe yazmak istedim ancak bir türlü uygun kategoriyi bulamadığım için desteğe de yazamadım. Ben de buraya yazayım dedim hesabımı nasıl geri alabilirim?

Çözüm
Bu linke tıkla:
Arama kısmına rastgele bir şey yaz ve arat. Sonra en aşağıdaki "Bize ulaşın" yazısına tıkla. Platformu PC, Ürünü Hesaplar, Sebebe de Epic Hesapları deyip açıklamanı yap. Biz bir şey yapamayız. Onlar sana yardımcı olacaktır.
Aktifte üye varsa canlı destekle konuş.
Bu linke tıkla:
Arama kısmına rastgele bir şey yaz ve arat. Sonra en aşağıdaki "Bize ulaşın" yazısına tıkla. Platformu PC, Ürünü Hesaplar, Sebebe de Epic Hesapları deyip açıklamanı yap. Biz bir şey yapamayız. Onlar sana yardımcı olacaktır.

Çözüm
Bu linke tıkla:
Arama kısmına rastgele bir şey yaz ve arat. Sonra en aşağıdaki "bize ulaşın" yazısına tıkla. Platformu PC, ürünü hesaplar, sebebe de Epic hesapları deyip açıklamanı yap. Biz bir şey yapamayız. Onlar sana yardımcı olacaktır.

Desteğe yazdım ve 2-3 saat sonunda sorun çözüldü ve hesabımı geri aldım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı