X Xayn Decapat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 97 9 Kasım 2020 #11 Oyunları kendi paramla almam üzerine böyle sözde ah. SLAYER15 dedi: Hocam parayla aldıysanız bir şey demiyorum. Ancak son birkaç aydır Epic Games hesabı satanların %90'ı bedava aldığı oyunları satıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ancak paramla aldım ve bunun üstüne böyle bir şeyden dolayı suçlamaları beni sinirlendirdi.
Oyunları kendi paramla almam üzerine böyle sözde ah. SLAYER15 dedi: Hocam parayla aldıysanız bir şey demiyorum. Ancak son birkaç aydır Epic Games hesabı satanların %90'ı bedava aldığı oyunları satıyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ancak paramla aldım ve bunun üstüne böyle bir şeyden dolayı suçlamaları beni sinirlendirdi.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 9 Kasım 2020 #12 SLAYER15 dedi: Hocam parayla aldıysanız bir şey demiyorum. Ancak son bir kaç aydır Epic Games hesabı satanların %90 ı bedava aldığı oyunları satıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam size mi kaldı kimin ne satacağını söylemek? Çatır çatır satarım sana mı soracağız hesap satarken?
SLAYER15 dedi: Hocam parayla aldıysanız bir şey demiyorum. Ancak son bir kaç aydır Epic Games hesabı satanların %90 ı bedava aldığı oyunları satıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam size mi kaldı kimin ne satacağını söylemek? Çatır çatır satarım sana mı soracağız hesap satarken?
bonnieatmorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Kasım 2020 #13 Bedava aldığı oyunları satıyor diyenler, o oyunlar şu an bedava mı? Değil. Bedavayken sonuçta herkes almadı bu oyunları. O yüzden tabii parayla satacak. Ama 5-10 hesap açıp aynı oyunları bedavayken alıp satanlar, onlara diyecek laf yok.
Bedava aldığı oyunları satıyor diyenler, o oyunlar şu an bedava mı? Değil. Bedavayken sonuçta herkes almadı bu oyunları. O yüzden tabii parayla satacak. Ama 5-10 hesap açıp aynı oyunları bedavayken alıp satanlar, onlara diyecek laf yok.