Epic Games hesabım başka bir Rockstar Games hesabı ile eşleşmiş

zPookie

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6 GB
Intel Core I7-13700H
32 GB RAM
1TB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, çok önceden Epic Games'te GTA 5 bedava olduğu sıra almıştım fakat bilgisayarım yeterli olmadığı için indirmemiştim. Geçen gün bilgisayarımı yeniledim ve GTA 5'i indirmeye başladım. İndi başlattım Rockstar Games Launcher'ı kurdu hesabım olmadığı için giriş yapmam gerektiğini söyledi, kayıt oldum ve kapattım. Tekrardan Epic Games'ı açtım ve GTA 5'i açtım, Launcher'ı açtı ve şöyle bir uyarı geldi: "Bu Epic Games hesabı başka bir hesap ile eşleştirildi. Çıkış yapmak istiyor musunuz?" çıkış yaptım ve ekranda fotoğraftaki gibi uyarı verdi. Türkiye'de bu tarz uzantılı bir e-posta yok. Yardım edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 186

Galiba Rockstar Games hesabınızı alıp satmışlar.
İçinde GTA 5 olduğu için.
Herhangi indirdiğiniz hile vs şeylerden kaynaklı RAT'ya da herhangi bir şeyden kaynaklı olabilir.
Ya da bilgilerinizi bir yerde ya da bir sitede paylaştığınız için olabilir.

Hesabınızı herhangi bir site için oturum açmakta kullandınız mı? Çalınmadığından emin misiniz?

Galiba Rockstar Games hesabınızı alıp satmışlar.
İçinde GTA 5 olduğu için.
Nasıl yani

Hesabınızı herhangi bir site için oturum açmakta kullandınız mı? Çalınmadığından emin misiniz?
Yani uzun süredir Epic Gamesten oyun indirmiyorum sadece satın alıyorum. Bugün ilk defa indirdim ve hesap kurup bağlamaya çalıştım. Arkadaşıma veya başka birisine vermedim hesabı.

Nasıl yani

Yani uzun süredir Epic Gamesten oyun indirmiyorum sadece satın alıyorum. Bugün ilk defa indirdim ve hesap kurup bağlamaya çalıştım. Arkadaşıma veya başka birisine vermedim hesabı.
Dediğim gibi.
Herhangi indirdiğiniz hile vs şeylerden kaynaklı RAT'ya da herhangi bir şeyden kaynaklı olabilir.

Dediğim gibi.
Yani zannetmiyorum çünkü Epic Gameste farklı bir eposta kullanıyorum güvenlik amaçlı. Bi aralar Epic Games hesapları çalınmıştı bende aldırış etmeyip şifreyi değiştirmedim. Kurtarmanın bir yolu varmıdır?

bakmanızı öneririm.

Hocam Rockstar Games hesabınızı,mail yollayarak kurtarmak kolay sorununuzu bildiriyorsunuz ve bir kaç gün içinde hesabı size veriliyor o kadar para verilen oyun kolay kolay alınmaz.

Usta denedim olmadı. Ben bu Rockstar Games hesabını daha yeni açtım 3 saat falan oldu. Epic games ile bağlamaya çalıştığımda görseldeki hata çıktı.

Hocam Rockstar Games hesabınızı,mail yollayarak kurtarmak kolay sorununuzu bildiriyorsunuz ve bir kaç gün içinde hesabı size veriliyor o kadar para verilen oyun kolay kolay alınmaz.
deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…