Epic Games hesabım çalındı

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
PC'ye virüs girdiği esnada hesaplarım çalındı. Epic Games hesabıma bir şekilde girmeyi başardım fakat e postamı değiştirmişler. E-posta değiştir deyince doğrulama kodu istiyor bu yüzden değiştiremiyorum da. Ne yapmalıyım?

Bir daha virüssel hilesel dolandırma amaçlı şeylerle uğraşmaman gerektiğini anlamalısın ve bundan ders çıkarmalısın. Onun dışında yeni bir hesap açabilirsin Epic Games kullanmak istiyorsan. Başka yapabileceğin bir şey yok. İyi olmuş.

Bir daha virüssel hilesel dolandırma amaçlı şeylerle uğraşmaman gerektiğini anlamalısın ve bundan ders çıkarmalısın. Onun dışında yeni bir hesap açabilirsin Epic Games kullanmak istiyorsan. Başka yapabileceğin bir şey yok. İyi olmuş.
Adamın zaten başını ağrıtmışlar birde burda siz uğraşıyorsunuz lütfen yapmayın hocam ya

Hocam virüsün bulaşma yolunu veya sebebini bile bilmeyip böyle konuşman çok ilginç. Hesabı kurtarma yolu sordum yeni hesap açmayı akıl edebiliyorum. Yardımcı olanlara teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı