Adamın zaten başını ağrıtmışlar birde burda siz uğraşıyorsunuz lütfen yapmayın hocam yaBir daha virüssel hilesel dolandırma amaçlı şeylerle uğraşmaman gerektiğini anlamalısın ve bundan ders çıkarmalısın. Onun dışında yeni bir hesap açabilirsin Epic Games kullanmak istiyorsan. Başka yapabileceğin bir şey yok. İyi olmuş.
Bir daha virüssel hilesel dolandırma amaçlı şeylerle uğraşmaman gerektiğini anlamalısın ve bundan ders çıkarmalısın. Onun dışında yeni bir hesap açabilirsin Epic Games kullanmak istiyorsan. Başka yapabileceğin bir şey yok. İyi olmuş.
Merhabalar benimkide çalındı fakat halen alamadım teknik destekden yardim istedim onların ilgilenmediği ve hesap kurtarma yöntemini kullanmam gerektiğini söylediler fakat red yiyorum nasıl yaptığınızi bana da söylermisinizEvet aldım teknik destek yardımıyla.
Epic Games Teknik Destek | Teknik Yardım Alma ve Müşteri Hizmetleri
Sağ altta bize ulaş kısmı var, ona tıkla. Daha sonrasında giriş yapamıyorum seçeneğini seçip istenilen bilgileri doldur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.