0xPyrz Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #1 Epic hesabım çalındı. Bütün Epic e-postaları silinmiş mailimden. Ne yapmam lazım? @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2022
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.945 Çözümler 6 Yer Pendik 16 Ağustos 2022 #2 0xPyrz dedi: Epic hesabım çalındı. Bütün Epic e-postaları silinmiş mailimden. Ne yapmam lazım? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Hocam mail onaylı değil miydi nasıl çalınmış.
0xPyrz dedi: Epic hesabım çalındı. Bütün Epic e-postaları silinmiş mailimden. Ne yapmam lazım? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Hocam mail onaylı değil miydi nasıl çalınmış.
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 16 Ağustos 2022 #3 0xPyrz dedi: Epic hesabım çalındı. Bütün Epic e-postaları silinmiş mailimden. Ne yapmam lazım? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Sadece Epic Games hesabınız mı? Sisteminizde virüs olabilir. ESET NOD32 deneme sürümü ile tarama yapın.
0xPyrz dedi: Epic hesabım çalındı. Bütün Epic e-postaları silinmiş mailimden. Ne yapmam lazım? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Sadece Epic Games hesabınız mı? Sisteminizde virüs olabilir. ESET NOD32 deneme sürümü ile tarama yapın.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.945 Çözümler 6 Yer Pendik 16 Ağustos 2022 #4 Nysentiera dedi: Sadece Epic Games hesabınız mı? Sisteminizde virüs olabilir. ESET NOD32 deneme sürümü ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Virüs ile ilgisi yoktur hocam Windows Defender açıktır büyük ihtimalle eğer Windows güncel ise zannetmiyorum virüs olsun.
Nysentiera dedi: Sadece Epic Games hesabınız mı? Sisteminizde virüs olabilir. ESET NOD32 deneme sürümü ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Virüs ile ilgisi yoktur hocam Windows Defender açıktır büyük ihtimalle eğer Windows güncel ise zannetmiyorum virüs olsun.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 16 Ağustos 2022 #5 0xPyrz dedi: Epic hesabım çalındı. Bütün Epic e-postaları silinmiş mailimden. Ne yapmam lazım? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Mail atmayı deneyin Epic Games'e. Nasıl çalınıyor anlamıyorum şu zamana kadar 1 kere bile hesabım çalınmadı nasıl başarıyorsunuz acaba.
0xPyrz dedi: Epic hesabım çalındı. Bütün Epic e-postaları silinmiş mailimden. Ne yapmam lazım? @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Mail atmayı deneyin Epic Games'e. Nasıl çalınıyor anlamıyorum şu zamana kadar 1 kere bile hesabım çalınmadı nasıl başarıyorsunuz acaba.
0xPyrz Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #6 Kaan Öner dedi: Hocam mail onaylı değil miydi nasıl çalınmış. Genişletmek için tıkla... Onaylı Nysentiera dedi: Sadece Epic Games hesabınız mı? Sisteminizde virüs olabilir. ESET NOD32 deneme sürümü ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yaptırıyorum Epic games ten kurtarma e postası geldi ama çöp kutusuna düştü gmail hesabım tehlikede mi Epic games ten kurtarma e postası geldi ama çöp kutusuna düştü gmail hesabım tehlikede mi Arkadaşlar Epic Games'e destekten yazdım hesabım kurtarıldı teşekkür ederim sorun çözüldü. Son düzenleme: 16 Ağustos 2022
Kaan Öner dedi: Hocam mail onaylı değil miydi nasıl çalınmış. Genişletmek için tıkla... Onaylı Nysentiera dedi: Sadece Epic Games hesabınız mı? Sisteminizde virüs olabilir. ESET NOD32 deneme sürümü ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yaptırıyorum Epic games ten kurtarma e postası geldi ama çöp kutusuna düştü gmail hesabım tehlikede mi Epic games ten kurtarma e postası geldi ama çöp kutusuna düştü gmail hesabım tehlikede mi Arkadaşlar Epic Games'e destekten yazdım hesabım kurtarıldı teşekkür ederim sorun çözüldü.