Walter_White0 Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 667 9 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar Epic Games uygulamasından e-posta adresimi girerken @ yapamıyorum. Defalarca silip tekrar yükledim, ekran klavyesinden denedim yine olmadı. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
Merhaba arkadaşlar Epic Games uygulamasından e-posta adresimi girerken @ yapamıyorum. Defalarca silip tekrar yükledim, ekran klavyesinden denedim yine olmadı. Ne yapmam gerek?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ocak 2021 #2 Ctrl-c ctrl-v yap buradan.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 9 Ocak 2021 #3 Kopyala yapıştır denediniz mi?
Ertuğrul Memiş Kilopat Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 107 Çözümler 1 Yer Muğla-Ortaca Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2021 #5 körbiginar dedi: Ctrl-c ctrl-v yap buradan. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği olur bir de klavyen Türkçe mi kontrol eder misin?
körbiginar dedi: Ctrl-c ctrl-v yap buradan. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği olur bir de klavyen Türkçe mi kontrol eder misin?
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 9 Ocak 2021 #6 AltGr ve Q tuşuna aynı anda basıp deneyin.
T Tithisa Hectopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 547 Çözümler 2 9 Ocak 2021 #7 Klavyenizi sağ alttan ENG olarak değiştirin ve Shift+2 tuşlarına aynı anda basın.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ocak 2021 #8 Hocam, çözüldü mü sorununuz?
Walter_White0 Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 667 9 Ocak 2021 #9 Walter_White0 dedi: Merhaba arkadaşlar Epic Games uygulamasından e-posta adresimi girerken @ yapamıyorum. Defalarca silip tekrar yükledim, ekran klavyesinden denedim yine olmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kopyala yapıştır denedim olmadı. Tithisa dedi: Klavyenizi sağ alttan eng olarak değiştirin ve shift+2 tuşlarına aynı anda basın. Genişletmek için tıkla... Deneyip haber edeyim. 326001 dedi: Altgr ve Q tuşuna aynı anda basıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam dediğinizi yaptım sorun çözüldü konu kapanabilir.
Walter_White0 dedi: Merhaba arkadaşlar Epic Games uygulamasından e-posta adresimi girerken @ yapamıyorum. Defalarca silip tekrar yükledim, ekran klavyesinden denedim yine olmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kopyala yapıştır denedim olmadı. Tithisa dedi: Klavyenizi sağ alttan eng olarak değiştirin ve shift+2 tuşlarına aynı anda basın. Genişletmek için tıkla... Deneyip haber edeyim. 326001 dedi: Altgr ve Q tuşuna aynı anda basıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam dediğinizi yaptım sorun çözüldü konu kapanabilir.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 9 Ocak 2021 #10 Walter_White0 dedi: Teşekkürler hocam dediğinizi yaptım sorun çözüldü konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Biz sizin bu tuşlara basmanıza rağmen yazamadığınızı sandık lütfen bir dahaki konuda daha açık davranın.
Walter_White0 dedi: Teşekkürler hocam dediğinizi yaptım sorun çözüldü konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Biz sizin bu tuşlara basmanıza rağmen yazamadığınızı sandık lütfen bir dahaki konuda daha açık davranın.