Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Hesabımın kayıtlı olduğu Gmail adresinin şifresini unuttum. Epic Games hesabımın şifresini biliyorum fakat doğrulama istiyor. Hesabımı kurtarmanın bir yolu var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2022
Merhaba. Hesabımın kayıtlı olduğu Gmail adresinin şifresini unuttum. Epic Games hesabımın şifresini biliyorum fakat doğrulama istiyor. Hesabımı kurtarmanın bir yolu var mı? Teşekkürler.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.478 Çözümler 2 30 Ağustos 2022 #2 Curesto dedi: Merhaba. Hesabımın kayıtlı olduğu Gmail adresinin şifresini unuttum. Epic Games hesabımın şifresini biliyorum fakat doğrulama istiyor. Hesabımı kurtarmanın bir yolu var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gmaili kurtarın epici sonra kurtarırsınız başka türlü zor.
Curesto dedi: Merhaba. Hesabımın kayıtlı olduğu Gmail adresinin şifresini unuttum. Epic Games hesabımın şifresini biliyorum fakat doğrulama istiyor. Hesabımı kurtarmanın bir yolu var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gmaili kurtarın epici sonra kurtarırsınız başka türlü zor.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.225 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #3 Curesto dedi: Merhaba. Hesabımın kayıtlı olduğu Gmail adresinin şifresini unuttum. Epic Games hesabımın şifresini biliyorum fakat doğrulama istiyor. Hesabımı kurtarmanın bir yolu var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kurtarma için mail adresi girdiniz mi?
Curesto dedi: Merhaba. Hesabımın kayıtlı olduğu Gmail adresinin şifresini unuttum. Epic Games hesabımın şifresini biliyorum fakat doğrulama istiyor. Hesabımı kurtarmanın bir yolu var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kurtarma için mail adresi girdiniz mi?
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2022 #4 Ulubatlı Souness dedi: Kurtarma için mail adresi girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef.
Ulubatlı Souness dedi: Kurtarma için mail adresi girdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.225 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #5 Curesto dedi: Hayır maalesef. Genişletmek için tıkla... Hesabın açık olduğu cihaz var mı?
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2022 #6 Ulubatlı Souness dedi: Hesabın açık olduğu cihaz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Sorunu çözdüm, bağlı cihazdan e-posta doğrulama özelliğini kapattım şuan istediğim cihazdan hesabıma erişebiliyorum.
Ulubatlı Souness dedi: Hesabın açık olduğu cihaz var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Sorunu çözdüm, bağlı cihazdan e-posta doğrulama özelliğini kapattım şuan istediğim cihazdan hesabıma erişebiliyorum.