H HallyON Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #1 Epic Games hesabımın e-posta adresi garip bir şekilde değişti ve şu an giriş yapamıyorum. GTA 5 gibi oyunların hepsi gitti. Hesabı geri nasıl alabilirim? Dosya Ekleri AHADFHADFHADFH.PNG 26,5 KB · Görüntüleme: 241
Epic Games hesabımın e-posta adresi garip bir şekilde değişti ve şu an giriş yapamıyorum. GTA 5 gibi oyunların hepsi gitti. Hesabı geri nasıl alabilirim?
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #2 SMS koruması mı yoktu? Kod olmadan böyle bir şey olamaz yoksa.
H HallyON Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #3 CANERION dedi: SMS koruması mı yoktu? Kod olmadan böyle bir şey olamaz yoksa. Genişletmek için tıkla... SMS koruması yoktu, en son 2021 sonundan mail var e-postada ondan sonra girmeyi denediğimde bu hatayı verdi.
CANERION dedi: SMS koruması mı yoktu? Kod olmadan böyle bir şey olamaz yoksa. Genişletmek için tıkla... SMS koruması yoktu, en son 2021 sonundan mail var e-postada ondan sonra girmeyi denediğimde bu hatayı verdi.
Arsenic_1 Picopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 121 31 Mart 2023 #4 Epic Games canlı desteğe bağlan hemen çözüyorlar chat şeklinde konuşun canlı destek ile. Bana da aynısı olmuştu hemen çözmüşlerdi.
Epic Games canlı desteğe bağlan hemen çözüyorlar chat şeklinde konuşun canlı destek ile. Bana da aynısı olmuştu hemen çözmüşlerdi.
H HallyON Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #5 Arsenic_1 dedi: Epic Games canlı desteğe bağlan hemen çözüyorlar chat şeklinde konuşun canlı destek ile. Bana da aynısı olmuştu hemen çözmüşlerdi. Genişletmek için tıkla... Linkini atma şansınız var mı?
Arsenic_1 dedi: Epic Games canlı desteğe bağlan hemen çözüyorlar chat şeklinde konuşun canlı destek ile. Bana da aynısı olmuştu hemen çözmüşlerdi. Genişletmek için tıkla... Linkini atma şansınız var mı?
Arsenic_1 Picopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 121 31 Mart 2023 #6 Sana çok zahmet olacak ama Epic Games canlı destek yazarak bulabilirsin
H HallyON Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #7 Arsenic_1 dedi: Sana çok zahmet olacak ama Epic Games canlı destek yazarak bulabilirsin Genişletmek için tıkla... Çok iyi düşünmüşsün ben nasıl akıl edemedim bunu... Epic Games de canlı destek yerini bulamadığım için sordum.
Arsenic_1 dedi: Sana çok zahmet olacak ama Epic Games canlı destek yazarak bulabilirsin Genişletmek için tıkla... Çok iyi düşünmüşsün ben nasıl akıl edemedim bunu... Epic Games de canlı destek yerini bulamadığım için sordum.
Arsenic_1 Picopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 121 31 Mart 2023 #8 Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games al bakalım alcapone giriş yap oradan yönlendirir canlı destek çevrimiçi ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim aksi bir şey olursa sor yönlendireyim kral.
Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games al bakalım alcapone giriş yap oradan yönlendirir canlı destek çevrimiçi ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim aksi bir şey olursa sor yönlendireyim kral.
H HallyON Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #9 Arsenic_1 dedi: Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games al bakalım alcapone giriş yap oradan yönlendirir canlı destek çevrimiçi ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim aksi bir şey olursa sor yönlendireyim kral. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımcı olduğunuz için...
Arsenic_1 dedi: Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games al bakalım alcapone giriş yap oradan yönlendirir canlı destek çevrimiçi ise çözüm olarak işaretlersen sevinirim aksi bir şey olursa sor yönlendireyim kral. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımcı olduğunuz için...
4 461368 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 529 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #10 Banada oldu lütfen yardım edin sms doğrulama falan yoktu