Aratus Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #1 Selamlar Epic Games'in dağıttığı Hitman'i Türkçe yama yapmak istiyorum, var mı? Var ise video falan link atar mısınız?
Selamlar Epic Games'in dağıttığı Hitman'i Türkçe yama yapmak istiyorum, var mı? Var ise video falan link atar mısınız?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #2 Hitman'in Türkçe yaması varsa Epic Games'e kurulabilir zaten, biraz kurcalayın oyun dosyalarını bulursunuz. Artı -1 Eksi
Hitman'in Türkçe yaması varsa Epic Games'e kurulabilir zaten, biraz kurcalayın oyun dosyalarını bulursunuz.
KS KS Aratus Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #3 Esperoja dedi: Hitman'in Türkçe yaması varsa Epic Games'e kurulabilir zaten, biraz kurcalayın oyun dosyalarını bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Daha inmedi ama mağaza sayfasında dil bölümünde Türkçe seçeneği yok oyun içimi kurcala diyorsun? Olmayan şeyi nasıl kurcalıyabilirim ki? Artı 0 Eksi
Esperoja dedi: Hitman'in Türkçe yaması varsa Epic Games'e kurulabilir zaten, biraz kurcalayın oyun dosyalarını bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Daha inmedi ama mağaza sayfasında dil bölümünde Türkçe seçeneği yok oyun içimi kurcala diyorsun? Olmayan şeyi nasıl kurcalıyabilirim ki?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #4 Aratus dedi: Daha inmedi ama mağaza sayfasında dil bölümünde Türkçe seçeneği yok oyun içimi kurcala diyorsun? Olmayan şeyi nasıl kurcalıyabilirim ki? Genişletmek için tıkla... Oyun inmediyse nası kurabilirsiniz ki? Artı 0 Eksi
Aratus dedi: Daha inmedi ama mağaza sayfasında dil bölümünde Türkçe seçeneği yok oyun içimi kurcala diyorsun? Olmayan şeyi nasıl kurcalıyabilirim ki? Genişletmek için tıkla... Oyun inmediyse nası kurabilirsiniz ki?
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 13 Eylül 2020 #5 Yama ücretli diye biliyorum, satın almanız lazım. Artı 0 Eksi
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 13 Eylül 2020 #6 Oyunu indirip, dosyalarını bulun. Ardından yamayı (sanırım dil klasörü gibi bir yer olması gerek, oraya) atın. Ta da! Artı 0 Eksi
Oyunu indirip, dosyalarını bulun. Ardından yamayı (sanırım dil klasörü gibi bir yer olması gerek, oraya) atın. Ta da!
KS KS Aratus Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #7 Esperoja dedi: Oyun inmediyse nasıl kurabilirsiniz ki? Genişletmek için tıkla... İndikten sonra buraya yazılanı yapacağım nasıl ama dahice değil mi? Seradotwav dedi: Oyunu indirip, dosyalarını bulun. Ardından yamayı (sanırım dil klasörü gibi bir yer olması gerek, oraya) atın. Ta da! Genişletmek için tıkla... Dediğin şeyi yapmam için yamayı bulmam gerekiyor ve bende yamayı sordum ne yapıcağımı değil. Artı 0 Eksi
Esperoja dedi: Oyun inmediyse nasıl kurabilirsiniz ki? Genişletmek için tıkla... İndikten sonra buraya yazılanı yapacağım nasıl ama dahice değil mi? Seradotwav dedi: Oyunu indirip, dosyalarını bulun. Ardından yamayı (sanırım dil klasörü gibi bir yer olması gerek, oraya) atın. Ta da! Genişletmek için tıkla... Dediğin şeyi yapmam için yamayı bulmam gerekiyor ve bende yamayı sordum ne yapıcağımı değil.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 28 Eylül 2020 #8 Yama var mı cidden? Ben de bulamadım. Artı 0 Eksi
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #9 Anonymous Çeviri - Türkçe Oyun Çeviri yamaya buradan ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
D DevilHunter Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #10 Ayda 18 TL üye olarak yamaya ulaşabilirsin. Hitman 2016 %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri www.anonymousceviri.com Artı 0 Eksi
Ayda 18 TL üye olarak yamaya ulaşabilirsin. Hitman 2016 %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri www.anonymousceviri.com