Aratus Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #1 Selamlar Epic Games'in dağıttığı Hitman'i Türkçe yama yapmak istiyorum, var mı? Var ise video falan link atar mısınız?
Selamlar Epic Games'in dağıttığı Hitman'i Türkçe yama yapmak istiyorum, var mı? Var ise video falan link atar mısınız?
A axalas Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #11 Xeraenn dedi: Hitman 2 Türkçe Yama 2019 - %100 Çeviri Tamamlandı | Türkçe Yamacı yamayı ücretsiz yapan biyeri buldum fakat gerçek mi yalanmı bilmiyorum derseniz Genişletmek için tıkla... Bu sitede olan bütün içerikler sahte. İndirmeyiniz. Artı 0 Eksi
Xeraenn dedi: Hitman 2 Türkçe Yama 2019 - %100 Çeviri Tamamlandı | Türkçe Yamacı yamayı ücretsiz yapan biyeri buldum fakat gerçek mi yalanmı bilmiyorum derseniz Genişletmek için tıkla... Bu sitede olan bütün içerikler sahte. İndirmeyiniz.
wwwbarka Femtopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #12 Seradotwav dedi: Oyunu indirip, dosyalarını bulun. Ardından yamayı (sanırım dil klasörü gibi bir yer olması gerek, oraya) atın. Ta da! Genişletmek için tıkla... Ama hangi klasör? Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Oyunu indirip, dosyalarını bulun. Ardından yamayı (sanırım dil klasörü gibi bir yer olması gerek, oraya) atın. Ta da! Genişletmek için tıkla... Ama hangi klasör?
Teknolojiakkılısı Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 128 7 Nisan 2023 #13 Adamlar tam bir yamyam Türkçe yama satılır mı ulan hem de yasal değil bunların emeğini boşa çıkaracak bir hacker yok mu bütün yamaları alıp ücretsiz yayınlayacak bu yamyamlara para vermeyin. Artı 0 Eksi
Adamlar tam bir yamyam Türkçe yama satılır mı ulan hem de yasal değil bunların emeğini boşa çıkaracak bir hacker yok mu bütün yamaları alıp ücretsiz yayınlayacak bu yamyamlara para vermeyin.