Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 18 Mayıs 2020 #1 Arkadaslar Epic Games'in hiz sinirlandirmasi ne zamana kalkar?
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Mayıs 2020 #2 21 Mayıs büyük ihtimalle.
elvancetin Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 179 Çözümler 3 18 Mayıs 2020 #3 Büyük bir ihtimal Gizemli Oyunlar'ın hepsi verildikten en az 2 ve ya 3 hafta sonra sınırlamayı kaldırırlar.
Büyük bir ihtimal Gizemli Oyunlar'ın hepsi verildikten en az 2 ve ya 3 hafta sonra sınırlamayı kaldırırlar.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 18 Mayıs 2020 #4 Hirok dedi: 21 Mayıs büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam ya, oyun indiremiyorum. Normalde 2 MB olan hızım şimdi en fazla 700 KB oluyor.
Hirok dedi: 21 Mayıs büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam ya, oyun indiremiyorum. Normalde 2 MB olan hızım şimdi en fazla 700 KB oluyor.
Philologically Megapat Katılım 22 Aralık 2013 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2020 #5 Uranhay dedi: İnşallah hocam ya, oyun indiremiyorum. Normalde 2 MB olan hızım şimdi en fazla 700 KB oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben 2.4 ile indirmeyi başardım. Nasıl oldu ben de anlamadım
Uranhay dedi: İnşallah hocam ya, oyun indiremiyorum. Normalde 2 MB olan hızım şimdi en fazla 700 KB oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben 2.4 ile indirmeyi başardım. Nasıl oldu ben de anlamadım
xbacktrack Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 3 18 Mayıs 2020 #6 Uranhay dedi: İnşallah hocam ya, oyun indiremiyorum. Normalde 2 MB olan hızım şimdi en fazla 700 KB oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim indirmem 3 4 saat sonra normal internet hızımda indirmeye başlamıştı.
Uranhay dedi: İnşallah hocam ya, oyun indiremiyorum. Normalde 2 MB olan hızım şimdi en fazla 700 KB oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim indirmem 3 4 saat sonra normal internet hızımda indirmeye başlamıştı.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 18 Mayıs 2020 #7 xbacktrack dedi: Benim indirmem 3 4 saat sonra normal internet hızımda indirmeye başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Bende hala yavaş indiriyor
xbacktrack dedi: Benim indirmem 3 4 saat sonra normal internet hızımda indirmeye başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Bende hala yavaş indiriyor
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.245 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #8 Ben AC: Odyssey'i Epic'den satın alıp Uplay'den indirmiştim
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 18 Mayıs 2020 #9 Shimada Sensei dedi: Ben AC: Odyssey'i Epic'den satın alıp Uplay'den indirmiştim Genişletmek için tıkla... Şu hız sınırlandırması kalksa da rahat rahat indirsem oyunlarımı ya.
Shimada Sensei dedi: Ben AC: Odyssey'i Epic'den satın alıp Uplay'den indirmiştim Genişletmek için tıkla... Şu hız sınırlandırması kalksa da rahat rahat indirsem oyunlarımı ya.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.245 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mayıs 2020 #10 Uranhay dedi: Şu hız sınırlandırması kalksa da rahat rahat indirsem oyunlarımı ya. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim taktiği dene. Mesela Ubisoft oyunlarını Epic Uplay hesabınla senkronize ettiği için Uplay'den de indirebiliyorsun, indirme hızı sınırsız oluyor.
Uranhay dedi: Şu hız sınırlandırması kalksa da rahat rahat indirsem oyunlarımı ya. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim taktiği dene. Mesela Ubisoft oyunlarını Epic Uplay hesabınla senkronize ettiği için Uplay'den de indirebiliyorsun, indirme hızı sınırsız oluyor.