Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.632 Çözümler 24 29 Ekim 2020 #1 Merhaba, arkadaşlar bunla ilgili başka konular da açılmış ancak ben çözüm olarak bir şey bulamadım. Bir fikri olan var mı?
Merhaba, arkadaşlar bunla ilgili başka konular da açılmış ancak ben çözüm olarak bir şey bulamadım. Bir fikri olan var mı?
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 29 Ekim 2020 #2 uPlay üzerinden giriş yapmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.632 Çözümler 24 29 Ekim 2020 #3 Xscape dedi: uPlay üzerinden giriş yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim önce DirectX yüklemesi oldu sonra attı şimdi dosyaları doğrulamayı deniyorum. Artı 0 Eksi
Xscape dedi: uPlay üzerinden giriş yapmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim önce DirectX yüklemesi oldu sonra attı şimdi dosyaları doğrulamayı deniyorum.
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 29 Ekim 2020 #4 Berkay4154 dedi: Denedim önce DirectX yüklemesi oldu sonra attı şimdi dosyaları doğrulamayı deniyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulama sonrası çözülmesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Berkay4154 dedi: Denedim önce DirectX yüklemesi oldu sonra attı şimdi dosyaları doğrulamayı deniyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulama sonrası çözülmesi gerekiyor.
KS KS Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.632 Çözümler 24 29 Ekim 2020 #5 Xscape dedi: Dosyaları doğrulama sonrası çözülmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games üzerinden yine giriş sağlayamadım ama uPlay üzerinden oyuna eirşebildim. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Xscape dedi: Dosyaları doğrulama sonrası çözülmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games üzerinden yine giriş sağlayamadım ama uPlay üzerinden oyuna eirşebildim. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.