LinuxGamingGamer Picopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 184 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #1 Yeni ücretsiz olmuş Epic Games'te sıcak sıcak ohhh missss. Windows 11 çıkmış kimin umrunda, gül gibi Arch Linux'um varken! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Yeni ücretsiz olmuş Epic Games'te sıcak sıcak ohhh missss. Windows 11 çıkmış kimin umrunda, gül gibi Arch Linux'um varken! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Acaba Linux'da daha fazla FPS veriyor mu oyunlarda Windows'a azaran.
scriptedwedge Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 332 Çözümler 2 Yer Ordu Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 Cumaaa dedi: Acaba Linux'da daha fazla FPS veriyor mu oyunlarda Windows'a azaran. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Linux dağıtımları daha hafif oluyor birkaç FPS artış gözlenebilir.
Cumaaa dedi: Acaba Linux'da daha fazla FPS veriyor mu oyunlarda Windows'a azaran. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Linux dağıtımları daha hafif oluyor birkaç FPS artış gözlenebilir.
Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #4 scriptedwedge dedi: Olabilir. Linux dağıtımları daha hafif oluyor birkaç FPS artış gözlenebilir. Genişletmek için tıkla... Ben GTA 5 de 25FPS alıyorum Linux'da ortalama kac FPS alırım.
scriptedwedge dedi: Olabilir. Linux dağıtımları daha hafif oluyor birkaç FPS artış gözlenebilir. Genişletmek için tıkla... Ben GTA 5 de 25FPS alıyorum Linux'da ortalama kac FPS alırım.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Haziran 2021 #5 Bu oyunun native desteğine bağlı diye biliyorum. Steam'de Proton sadece Windows destekli oyunlar için Linux'ta açılmasını sağlıyor. Performans'ta konu nasıl olur bilmem Proton ile.
Bu oyunun native desteğine bağlı diye biliyorum. Steam'de Proton sadece Windows destekli oyunlar için Linux'ta açılmasını sağlıyor. Performans'ta konu nasıl olur bilmem Proton ile.
scriptedwedge Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 332 Çözümler 2 Yer Ordu Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #6 Cumaaa dedi: Ben GTA 5 de 25FPS alıyorum Linux'da ortalama kac FPS alırım. Genişletmek için tıkla... Bunun için konu açmanız faydalı olacaktır. Bilgili arkadaşlar size yardımcı olurlar.
Cumaaa dedi: Ben GTA 5 de 25FPS alıyorum Linux'da ortalama kac FPS alırım. Genişletmek için tıkla... Bunun için konu açmanız faydalı olacaktır. Bilgili arkadaşlar size yardımcı olurlar.
I imcan Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 283 Çözümler 3 25 Haziran 2021 #7 Cumaaa dedi: Ben GTA 5 de 25FPS alıyorum Linux'da ortalama kac FPS alırım. Genişletmek için tıkla... Steam mi? Ve bunun yeri burası değil.
Cumaaa dedi: Ben GTA 5 de 25FPS alıyorum Linux'da ortalama kac FPS alırım. Genişletmek için tıkla... Steam mi? Ve bunun yeri burası değil.
Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #8 imcan dedi: Steam mi? Ve bunun yeri burası değil. Genişletmek için tıkla... epic games
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 25 Haziran 2021 #9 Eline saglik. MangoHud ile sicaklik ve FPS gibi degerleri ekrana yansitirsan cok daha guzel olur.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 25 Haziran 2021 #10 Cumaaa dedi: Ben GTA 5 de 25FPS alıyorum Linux'da ortalama kac FPS alırım. Genişletmek için tıkla... Dogrudan Linux destekli olmadigi icin daha da dusuk FPS alirsin.
Cumaaa dedi: Ben GTA 5 de 25FPS alıyorum Linux'da ortalama kac FPS alırım. Genişletmek için tıkla... Dogrudan Linux destekli olmadigi icin daha da dusuk FPS alirsin.