cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #11 frkn_dgn dedi: Banka kartı Genişletmek için tıkla... Ne hatası veriyor hocam? Ayrıca banka kartı internet alışverişlerine açık mı?
frkn_dgn dedi: Banka kartı Genişletmek için tıkla... Ne hatası veriyor hocam? Ayrıca banka kartı internet alışverişlerine açık mı?
frkn_dgn Hectopat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 261 11 Haziran 2023 #12 cumali_032 dedi: Ne hatası veriyor hocam? Ayrıca banka kartı internet alışverişlerine açık mı? Genişletmek için tıkla... Doğrulama kodu geliyor giriyorum işlem olmadı falan diyor . Evet kartım açık yıllardır yaptığım işlemler sonuçta frkn_dgn dedi: Doğrulama kodu geliyor giriyorum işlem olmadı falan diyor . Evet kartım açık yıllardır yaptığım işlemler sonuçta Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_2023-06-11-12-34-13-944_com.nextcx.nays.jpg 40,3 KB · Görüntüleme: 40
cumali_032 dedi: Ne hatası veriyor hocam? Ayrıca banka kartı internet alışverişlerine açık mı? Genişletmek için tıkla... Doğrulama kodu geliyor giriyorum işlem olmadı falan diyor . Evet kartım açık yıllardır yaptığım işlemler sonuçta frkn_dgn dedi: Doğrulama kodu geliyor giriyorum işlem olmadı falan diyor . Evet kartım açık yıllardır yaptığım işlemler sonuçta Genişletmek için tıkla...