Çözüldü Epic Games için SteamDB tarzı bir site var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Beyefendi_Haydo

Hectopat
Daha fazla  
Selam.
Epic Games için SteamDB tarzı bir site var mıdır acaba? Şu an RDR2 almayı düşünüyordum fakat indirimde olmadığını gördüm.

Çözüm
Selam.
Epic Games için SteamDB tarzı bir site var mıdır acaba? Şu an RDR2 almayı düşünüyordum fakat indirimde olmadığını gördüm.
Fiyat geçmişi gözüküyor aşağıda. Steamdb kadar kullanış değil ama iş görür, bakabilirsin.

Epic Games'in Steam'de olduğu gibi API servisi bulunmuyor. Bu yüzden Epic Games için Steam.db gibi bir website yapmak mümkün değil. Zaten yapılsa bile en fazla fiyat geçmişi gösterilebilir. Epic Games'in başka özelliği yok.

Alternatif olarak tüm mağazalardaki fiyatları ve indirimleri takip etmek için bu siteye bakabilirsin.

Bu site güvenilir midir? Oyunlar uyguna geliyormuş ama güvenilir mi?
En uygun Steam key satan site olarak Green Man Gaming'i göstermiş. Green Man Gaming güvenilir bir Steam key sitesi ancak Türk kredi ve banka kartlarıyla alışverişe kapalı. Uygun fiyatlar seni yanıltmasın yani.

Bu site güvenilir midir? Oyunlar uyguna geliyormuş ama güvenilir mi?
Hocam baya detaylı fşyatları takip edebilirsiniz buradan. İçindeki mağazalardan 9 10 tanesinde alışveriş yaptım onlarda sorun yaşamadım en azından. Burası oyunları ucuza satıyor değil. Oyunların ucuza satıldığı yerleri gösteriyor. Bizim playstore gibi steam key satan mağazalar mantığında ama global olunca daha güvenilir hissediyor olabilirsiniz

Vicdanımı rahatlatmak için önemli. Korsan oynuyorum ben hep insanlar para veriyor oyunlara. Daha uyguna siteler varmış. Rahatladım.

Haklısınız bazıları bizim kartları kabul etmiyor.

Vicdanımı rahatlatmak için önemli. Korsan oynuyorum ben hep insanlar para veriyor oyunlara. Daha uyguna siteler varmış. Rahatladım.
1150 tl rdr 2 bile haketmiyor bence. 60 dolardan daha pahalıya geliyor dönüştürünce. Epicten bir ihtimal alınır ama 1150 tl verilmez.

Sadece indirim geçmişine bakarak ne zaman indirime girer diye tahmin edecektim.
Steam'den alacaktım fakat tam zam geldi kaçırdım maalesef.
şuan alınır mı peki epic games'den sürekli övülen bir oyun olduğu için merak ettim.

Steam ilkbahar indirimlerini bekleneni tavsiye ederim. 16 Mart'ta başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…