Başlık saçma olabilir şunu öğrenmek istiyorum. Ben Steam'den standart Edition AC Origins aldım ama DLC almak istiyorum. Epic'te hazır 60 TL kupon varken alsam aynı Ubisoft hesabına aktarıp Gold Edition içeriğini kullanabiliyor muyum?
Steam’den de alsanız, Epic’ten de alsanız Ubisoft hesabınıza, aldığınız her Ubisoft ürünü ekleniyor. Oyunu farklı platformlardan başlatırsınız tek fark o olur. Yoksa nereden aldığınız Ubisoft için önemli değil. Gold Edition’u oynarsınız.
Steam'den de alsanız, Epic'ten de alsanız Ubisoft hesabınıza, aldığınız her Ubisoft ürünü ekleniyor. Oyunu farklı platformlardan başlatırsınız tek fark o olur. Yoksa nereden aldığınız Ubisoft için önemli değil. Gold Edition'u oynarsınız.
Öyle olması lazım. Çünkü Ubisoft hesabınıza içerikler her halükarda ekleniyor. Oyunu da Steam/Epic üzerinden değil, Ubisoft Connect üzerinden oynadığınızı düşünürseniz, evet. Erişebilmeniz gerek.
Hayır alamazsınız. Epic'te DLC paketlerini alabilmeniz için ön şart, ana oyuna sahip olmanız. Satın alım sırasında zaten almanıza izin vermeyecek. Ana oyununuz Steam'de ise ya Steam üzerinden, ya da Uplay üzerinden alabileceksiniz
Hayır alamazsınız. Epic'te DLC paketlerini alabilmeniz için ön şart, ana oyuna sahip olmanız. Satın alım sırasında zaten almanıza izin vermeyecek. Ana oyununuz Steam'de ise ya Steam üzerinden, ya da Uplay üzerinden alabileceksiniz.
Hayır alamazsınız. Epic'te DLC paketlerini alabilmeniz için ön şart, ana oyuna sahip olmanız. Satın alım sırasında zaten almanıza izin vermeyecek. Ana oyununuz Steam'de ise ya Steam üzerinden, ya da Uplay üzerinden alabileceksiniz
Arkadaş kupon kullanmaktan bahsettiğine göre zaten DLC almayacak. Büyük ihtimal Epic’te Gold Edition alsa, Steam’deki oyunda DLC’lere erişebilir mi bunu sormuş. Doğru anladıysam yani.
Ben sadece DLC alacağınızı düşünerek yanıtlamıştım, yanlış anlamışım özür dilerim. Olma ihtimali var ama kesin bir cevap veremeyeceğim, Ubisoft buna karşı bir önlem almış mıdır bilemiyorum.
Arkadaş kupon kullanmaktan bahsettiğine göre zaten DLC almayacak. Büyük ihtimal Epic'te Gold Edition alsa, Steam'deki oyunda DLC'lere erişebilir mi bunu sormuş. Doğru anladıysam yani.
Ben sadece DLC alacağınızı düşünerek yanıtlamıştım, yanlış anlamışım özür dilerim. Olma ihtimali var ama kesin bir cevap veremeyeceğim, Ubisoft buna karşı bir önlem almış mıdır bilemiyorum.