Epic Games ile beraberinde gelen sistem kilitlenmesi

ChuckyReyhiz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün GTA 5 indirmiştim hata sebebiyle oyuna giriş sağlayamadım ben de GTA 5 dosyalarını Epic Games üzerinden doğrulamaya karar verdim. Doğrulama yapılırken %60 sularında bir donma gerçekleşiyor bu donma Epic Games'in tarama detaylarında da bariz bir şekilde belli oluyor tarama değerleri 0'a düşüyor. Daha sonrasında Görev Yöneticisi açılmıyor kısaca explorer.exe gümlüyor fakat işin garip kısmı bilgisayarda daha önceden açık olan her şeyi rahatlıkla kullanabiliyorum Battlefield V bile oynayabiliyorum. Epic Games'i ve Görev Yöneticisi'ni bilgisayarı kapatmadan sonlandıramıyorum sebebi ne olabilir? ++ olarak bugün Epic Games, Rockstar Games Launcher, FiveM her şeyi kaldırıp tekrardna yükledim fakat Epic Games bu sefer GTA 5 yüklenirken kilitlendi yine aynı sorunları yaşadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemini ve tüm sürücülerini güncelleyip epic games kaldırıp tekrar kurup o şekilde dener misin? Ve görev yöneticisi başlangıç kısmından kaldır açılışta çalışmasın epic games. Manuel olarak çalıştırırsın kendi başladığında garip garip hatalar verebiliyor.

Steam ve Origin adlı sosyal platformlar kastırmıyor bilgisayarı. Fakat ne hikmet ise bu Epic Games , Battlenet vb. diğer tüm platformlar kastırıyor. Görev yöneticisinden epic gamese öncelikli görev seçeneğini işaretleyin birde öyle deneyin.

Sistemim oldukça yeni kasmalık bir durum yok ani kilitlenme söz konusu. Donanımımda eski olan tek şey HDD onunda testlerinde sağlıklı olduğunu görüyorum.

Bugün zaten dediğiniz her şeyi yaptım sonuç hala olumsuz. Manuel olarak çalıştırıyorum.

Hayır hayır benimde mesela yeni fakat üst olan arkadaşlarımda artık birçok platformdan şikayetçi oluyorlar. Birde şunuda ekliyeyim steam origin gibi uygulamaların tamamını kapatın sadece windows bileşenleri ile epic games açıp öncelik tanıyın sorun hakkında cevaplarsanız

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum Epic konusunda oyun başlatmadan önce bir internet tarayıcısı ayarında olması gereken program açılırken işlemciye yük bindiriyor sıcaklığı 40 derecelerden 55'lere kadar yükseltiyor fanlar daha hızlı çalışmaya başlıyor direkt olarak.
@ChuckyReyhiz ben bu şekilde hatalardan kurtulmuştum 20h2 den 21h1e geçip sürücüleri güncellemiştim. Biliyorum can sıkıcı dosya boyutundan dolayı ama hata verdiyse doğrulamayı tamamlamıyorsa tekrar indirmek zorunda kalabilirsiniz oyunu inşallah altyapınız iyidir benim gibi 8mbps ise çok sıkıntı :/

Altyapım TR ortalamasında diyebilirim şu an Steam üzerinden tekrar indiriyorum 24 saat içerisinde 3. İndirişim olacak. Keşke 2 güne indirsede sıkıntısız oynayabilseydim )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…