Epic Games indirim kuponu önerisi

Arkadaşlar son anda 4 tane oyun alacaktım ama indirimler bitti bende alamadım. Bildiğiniz bir indirim kuponu var ise söyler misiniz?

Niye bu kadar geç kaldınız? Bir sonraki indirim dönemini bekleyin hocam eğer Dolar'a falan geçmezse bu seviyede ya da biraz daha düşük indirimler yapabilirler. Epic tarafından herkese tanımlanan kuponlar haricinde bir kupon yok diye biliyorum.

Yabancı bir siteden aldığım bilgiye göre sıradaki Epic indirim tarihleri şu şekilde:

Epic Games Store Sale 2024 Schedule
Epic Games Store February Savings 2024 - February 1 - February 15
Epic Games Store End of Winter Sale 2024 - March 7 - March 14
Epic Games Store Spring Sale 2024 - April 4 - April 28
Epic Games Store Mega Sale 2024 - May 16 - June 13
Epic Games Store Summer Sale 2024 - July 18 - August 1
Epic Games Store Halloween Sale 2024 - October 16 - October 30
Epic Games Store Black Friday Sale 2024 - November 19 - November 26
Epic Games Store The Game Awards Sale 2024 - December 5 - December 7
Epic Games Store Holiday Sale 2024 - December 11 - January 2, 2025

Yani en yakın Şubat ayının başında bir indirim var bakalım orada ne kadar bir indirim uygulanacak göreceğiz.

Sağolun hocam :)

Niye bu kadar geç kaldınız? Bir sonraki indirim dönemini bekleyin hocam eğer Dolar'a falan geçmezse bu seviyede ya da biraz daha düşük indirimler yapabilirler. Epic tarafından herkese tanımlanan kuponlar haricinde bir kupon yok diye biliyorum.

Yabancı bir siteden aldığım bilgiye göre sıradaki Epic indirim tarihleri şu şekilde:

Epic Games Store Sale 2024 Schedule
Epic Games Store February Savings 2024 - February 1 - February 15
Epic Games Store End of Winter Sale 2024 - March 7 - March 14
Epic Games Store Spring Sale 2024 - April 4 - April 28
Epic Games Store Mega Sale 2024 - May 16 - June 13
Epic Games Store Summer Sale 2024 - July 18 - August 1
Epic Games Store Halloween Sale 2024 - October 16 - October 30
Epic Games Store Black Friday Sale 2024 - November 19 - November 26
Epic Games Store The Game Awards Sale 2024 - December 5 - December 7
Epic Games Store Holiday Sale 2024 - December 11 - January 2, 2025

Yani en yakın Şubat ayının başında bir indirim var bakalım orada ne kadar bir indirim uygulanacak göreceğiz.
hocam aslında geç kalmadım istediğim bütün oyunları aldım lakin birkaç tane kalmıştı. Banka hesabıma parayı yatırdım. Eve gelip banyomu yaptım ve 18.58 gibi oturdum ve yetişemedim. Şans artık ne diyeyim hocam

Sağolun hocam :)

hocam aslında geç kalmadım istediğim bütün oyunları aldım lakin birkaç tane kalmıştı. Banka hesabıma parayı yatırdım. Eve gelip banyomu yaptım ve 18.58 gibi oturdum ve yetişemedim. Şans artık ne diyeyim hocam

Anladım sorun yok o zaman bir sonraki indirimi bekleyin bence ya da eTail'den vs uyguna bulabiliyorsanız alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı