AWSHİİ Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #1 Bannerlord alacağım tam sürümü çıkmadan, fiyatının artacağını düşünüyorum. Epic Games'te indirim kodu var mı şu an? Zamanında bedava oyunları alıyordum o kuponlar hala devam ediyor mu?
Bannerlord alacağım tam sürümü çıkmadan, fiyatının artacağını düşünüyorum. Epic Games'te indirim kodu var mı şu an? Zamanında bedava oyunları alıyordum o kuponlar hala devam ediyor mu?
partylikeits1941 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 5.175 Makaleler 1 Çözümler 22 26 Ağustos 2022 #2 Şuanda halihazırda bir kupon yok. Yalnız Bannerlord için atölye desteği önemli olabilir. O yüzden Steam'den almanız daha mantıklı olur bence.
Şuanda halihazırda bir kupon yok. Yalnız Bannerlord için atölye desteği önemli olabilir. O yüzden Steam'den almanız daha mantıklı olur bence.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 26 Ağustos 2022 #3 Maalesef yok. Bundan sonra da çok sık göreceğimizi zannetmiyorum. Arkadaşın dediği gibi Steam'den almak daha sağlıklı olur.
Maalesef yok. Bundan sonra da çok sık göreceğimizi zannetmiyorum. Arkadaşın dediği gibi Steam'den almak daha sağlıklı olur.
AWSHİİ Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 26 Ağustos 2022 #4 partylikeits1941 dedi: Şuanda halihazırda bir kupon yok. Yalnız Bannerlord için atölye desteği önemli olabilir. O yüzden Steam'den almanız daha mantıklı olur bence. Genişletmek için tıkla... 455146 dedi: Maalesef yok. Bundan sonra da çok sık göreceğimizi zannetmiyorum. Arkadaşın dediği gibi Steam'den almak daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
partylikeits1941 dedi: Şuanda halihazırda bir kupon yok. Yalnız Bannerlord için atölye desteği önemli olabilir. O yüzden Steam'den almanız daha mantıklı olur bence. Genişletmek için tıkla... 455146 dedi: Maalesef yok. Bundan sonra da çok sık göreceğimizi zannetmiyorum. Arkadaşın dediği gibi Steam'den almak daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.