Epic Games indirimde oyun önerisi

Re1

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB Corsair vengeance RGB elite 3200 MHZ
Önceli merhaba Watch Dogs: Legion, Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla bu 3 tane oyun kupon ve indirimsiz hali 787 lira indirim ile 439 lira eksiliyor kupon ile 180 lira daha eksiliyor ve fiyat 167 lira oluyor. Sizce bunumu alayım yoksa farklı bir oyun kombinasyonunuz var mı indirimde alınacak?

Watch Dogs: Legion yerine sahip değilseniz RDR 2 almanızı öneririm.

Watch Dogs: Legion yerine sahip değilseniz RDR 2 almanızı öneririm.

RDR 2 alacağım ancak şu an değil Rockstar oyunlarını Steam üzerinden almayı tercih ediyorum, Steam de kış indirimleri olacak o zaman bakabilirim.

3'ü de yeni oyun, bu fiyat çok iyi kesinlikle alınır.

Aslında Valhalla ve Cyberpunk 2077'yi arkadaşımın Steam hesabından bitirmiştim şimdi alırsam sadece büyük ihtimal Valhalla ve Legion'u oynarım gibime geliyor sizce üstte söylediğim gibi RDR 2 hariç Valhalla ve Cyberpunk yerine ne koyabilirim?

Zombi türü oyunları seviyosanız acık dünya teması ve zombi temasıyla Days Gone +Türkçe dil desteğiyle bayağı eğlenebileceğiniz bir oyun Epic kuponuyla 107TL denk geliyor.

Zombi türü oyunları seviyosanız acık dünya teması ve zombi temasıyla Days Gone +Türkçe dil desteğiyle bayağı eğlenebileceğiniz bir oyun Epic kuponuyla 107TL denk geliyor.

Onuda bitirdim 2 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…