Epic Games indirimde oyun önerisi

Rolex26

Megapat
Daha fazla  
Steam bahar indirimlerini kaçırdım askerdeydim. Epic Games bahar indirimlerinde zamlanmamış önereceğiniz oyun var mı? Bir de şöyle bır sıkıntım var kütüphanemde oynamak istediğim 60-70 tane oyun var ama hala oyun almak istiyorum zamlanmadan bazı oyunlar almak istiyorum önerileriniz nelerdir?

Yani bu kadar oyun nereden baksan 10.000 TL eder hocam. Bence kelepire o oyunla ilgili Steam hesabı satın alın. Oyun tavsiyesi olarak RDR 2 kesinlikle.

Yani bu kadar oyun nereden baksan 10.000 TL eder hocam. Bence kelepire o oyunla ilgili Steam hesabı satın alın. Oyun tavsiyesi olarak RDR 2 kesinlikle.

60-70 oyun bende var zaten şu an oynamadığım RDR2 var kutuphanemde. Dediğim gibi kütüphanemde tonlarca oyun var belki 2 sene oyun aramayacağım ama Epic Games'te zamlanmayan oyunlar var hazır bahar indirimleride varken güzel zamlanmamış oyunlar varsa onları almak istiyorum.

Hocam Steam'de 400 TL Epic'de 85 onu demek istedim.

Şimdi baktım oyuna ama daha çok tek kişilik oyunlara bakıyorum.

Şimdi Hades'i aldım 20 TL'ye onun gibi zamlanmadan alınması gereken oyunlar nelerdir?

60-70 oyun bende var zaten şu an oynamadığım RDR2 var kutuphanemde. Dediğim gibi kütüphanemde tonlarca oyun var belki 2 sene oyun aramayacağım ama Epic Games'te zamlanmayan oyunlar var hazır bahar indirimleride varken güzel zamlanmamış oyunlar varsa onları almak istiyorum.

Şimdi baktım oyuna ama daha çok tek kişilik oyunlara bakıyorum.

Şimdi Hades'i aldım 20 TL'ye onun gibi zamlanmadan alınması gereken oyunlar nelerdir?
Cyberpunk 2077
Mafia Defitinive Edition.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı