O oguznacar10 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 88 1 Haziran 2020 #1 En fazla 50TL'ye kadar bütçem var. Sizce ne alabilirim? Ben Assassin's Creed odyysey diye düşünüyorum 28TL. Bildiğiniz güzel oyun varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler.
En fazla 50TL'ye kadar bütçem var. Sizce ne alabilirim? Ben Assassin's Creed odyysey diye düşünüyorum 28TL. Bildiğiniz güzel oyun varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler.
Khade Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #2 Odyseyy aldım, Origins aldım, 23TL R6 aldım, Far Cry New Dawn aldım, Hello Neighbor aldım, Far Cry Primal aldım, Metro Exodus aldım... Khade dedi: Odyseyy aldım, Origins aldım, 23TL R6 aldım, Far Cry New Dawn aldım, Hello Neighbor aldım, Far Cry Primal aldım, Metro Exodus aldım... Genişletmek için tıkla... Bence iindirim kaçırılmamalı, ben ne var ne yok süpürdüm
Odyseyy aldım, Origins aldım, 23TL R6 aldım, Far Cry New Dawn aldım, Hello Neighbor aldım, Far Cry Primal aldım, Metro Exodus aldım... Khade dedi: Odyseyy aldım, Origins aldım, 23TL R6 aldım, Far Cry New Dawn aldım, Hello Neighbor aldım, Far Cry Primal aldım, Metro Exodus aldım... Genişletmek için tıkla... Bence iindirim kaçırılmamalı, ben ne var ne yok süpürdüm
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 1 Haziran 2020 #3 Sevdiğin bir oyun alınmalı.
Sradezs Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #4 oguznacar10 dedi: En fazla 50TL'ye kadar bütçem var. Sizce ne alabilirim? Ben Assassin's Creed odyysey diye düşünüyorum 28TL. Bildiğiniz güzel oyun varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer ki Mega indirim kuponun varsa Watch Dogs al 20 TL'ye denk geliyor kuponla birlikte.
oguznacar10 dedi: En fazla 50TL'ye kadar bütçem var. Sizce ne alabilirim? Ben Assassin's Creed odyysey diye düşünüyorum 28TL. Bildiğiniz güzel oyun varsa yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer ki Mega indirim kuponun varsa Watch Dogs al 20 TL'ye denk geliyor kuponla birlikte.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 1 Haziran 2020 #5 AC: Odyssey olabilir. 28 TL çok uygun. Zaten bir tane bu şekilde alışveriş yapınca bir tane daha 60 TL'lik indirim kuponu veriyor.
AC: Odyssey olabilir. 28 TL çok uygun. Zaten bir tane bu şekilde alışveriş yapınca bir tane daha 60 TL'lik indirim kuponu veriyor.
O oguznacar10 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 88 1 Haziran 2020 #6 Her türlü oyunu oynarım neredeyse. Rainbow bende var o yüzden almadım yoksa 23TL'ye kaçırılmaz. Sradezs dedi: Eğer ki Mega indirim kuponun varsa Watch Dogs al 20 TL'ye denk geliyor kuponla birlikte. Genişletmek için tıkla... Watch Dogs'u bitirdim. Sercan1096 dedi: AC: Odyssey olabilir. 28 TL çok uygun. Zaten bir tane bu şekilde alışveriş yapınca bir tane daha 60 TL'lik indirim kuponu veriyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.her satın alımda veriyor kupon.
Her türlü oyunu oynarım neredeyse. Rainbow bende var o yüzden almadım yoksa 23TL'ye kaçırılmaz. Sradezs dedi: Eğer ki Mega indirim kuponun varsa Watch Dogs al 20 TL'ye denk geliyor kuponla birlikte. Genişletmek için tıkla... Watch Dogs'u bitirdim. Sercan1096 dedi: AC: Odyssey olabilir. 28 TL çok uygun. Zaten bir tane bu şekilde alışveriş yapınca bir tane daha 60 TL'lik indirim kuponu veriyor. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.her satın alımda veriyor kupon.
RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 1 Haziran 2020 #7 Tüm oyunlar alınabilir, Ama bence Odyssey ile Origins al.
O oguznacar10 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 88 2 Haziran 2020 #8 RaZe. dedi: Tüm oyunlar alınabilir, ama bence Odyssey ile Origins al. Genişletmek için tıkla... Origins'te kupon kullanılmıyor diye biliyorum o yüzden almayı düşünmüyorum.
RaZe. dedi: Tüm oyunlar alınabilir, ama bence Odyssey ile Origins al. Genişletmek için tıkla... Origins'te kupon kullanılmıyor diye biliyorum o yüzden almayı düşünmüyorum.
RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 2 Haziran 2020 #9 oguznacar10 dedi: Origins'te kupon kullanılmıyor diye biliyorum o yüzden almayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanılmasa bile fiyat olarak gayet uygun geldi bana, Assassin's Creed serisini seven biri için gayet uygun bir fiyata geliyor ikiside.
oguznacar10 dedi: Origins'te kupon kullanılmıyor diye biliyorum o yüzden almayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanılmasa bile fiyat olarak gayet uygun geldi bana, Assassin's Creed serisini seven biri için gayet uygun bir fiyata geliyor ikiside.
Khade Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #10 RaZe. dedi: Kullanılmasa bile fiyat olarak gayet uygun geldi bana, Assassin's Creed serisini seven biri için gayet uygun bir fiyata geliyor ikiside. Genişletmek için tıkla... Eğer Gold Edition olanı alırsanız 40tl'ye geliyor, kuponu 100TL olduğundan dolayı kullanıp baya bir yenilik ve Season Pass geliyor. Alınız, öneriyorum; hem Classic versiyonundan daha da ucuz
RaZe. dedi: Kullanılmasa bile fiyat olarak gayet uygun geldi bana, Assassin's Creed serisini seven biri için gayet uygun bir fiyata geliyor ikiside. Genişletmek için tıkla... Eğer Gold Edition olanı alırsanız 40tl'ye geliyor, kuponu 100TL olduğundan dolayı kullanıp baya bir yenilik ve Season Pass geliyor. Alınız, öneriyorum; hem Classic versiyonundan daha da ucuz