RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #21 oguznacar10 dedi: Odyssey'nin hikayesi daha mı iyi Origins'e göre? Genişletmek için tıkla... Origins'i oynamadım ancak Odyssey her yönüyle daha ağır basar. Karakter olarak da oğlanı seçme Kassandrayı seç, Kassandra daha iyi.
oguznacar10 dedi: Odyssey'nin hikayesi daha mı iyi Origins'e göre? Genişletmek için tıkla... Origins'i oynamadım ancak Odyssey her yönüyle daha ağır basar. Karakter olarak da oğlanı seçme Kassandrayı seç, Kassandra daha iyi.
O oguznacar10 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 88 5 Haziran 2020 #22 RaZe. dedi: Origins'i oynamadım ancak Odyssey her yönüyle daha ağır basar. Karakter olarak da oğlanı seçme Kassandrayı seç, Kassandra daha iyi. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. RaZe. dedi: Origins'i oynamadım ancak Odyssey her yönüyle daha ağır basar. Karakter olarak da oğlanı seçme kassandrayı seç, kassandra daha iyi. Genişletmek için tıkla... Standard Edition'la diğer Edition'ların farkı var mı? Son düzenleme: 5 Haziran 2020
RaZe. dedi: Origins'i oynamadım ancak Odyssey her yönüyle daha ağır basar. Karakter olarak da oğlanı seçme Kassandrayı seç, Kassandra daha iyi. Genişletmek için tıkla... teşekkürler. RaZe. dedi: Origins'i oynamadım ancak Odyssey her yönüyle daha ağır basar. Karakter olarak da oğlanı seçme kassandrayı seç, kassandra daha iyi. Genişletmek için tıkla... Standard Edition'la diğer Edition'ların farkı var mı?