BF5 online FPS olarak tercih edilecek sayılı oyunlardan, savaş atmosferini oldukça iyi yansıtmakla beraber tatmin edici düzeyde oyuncusu da var. Şans verin derim.
Battlefield 5'i almanı tavsiye ederim de o oyunu oynayanların çoğunluğu, bu oyunu yıllardır oynadığı için SAT komandosu gibi oynuyorlar. Oyuna alışman biraz zaman alabilir, baştan söyleyeyim.
Battlefield 5'i almanı tavsiye ederim de o oyunu oynayanların çoğunluğu, bu oyunu yıllardır oynadığı için sat komandosu gibi oynuyorlar. Oyuna alışman biraz zaman alabilir, baştan söyleyeyim.
BF5 Online FPS olarak tercih edilecek sayılı oyunlardan, savaş atmosferini oldukça iyi yansıtmakla beraber tatmin edici düzeyde oyuncusu da var. Şans verin derim.
Tamamdır yardımınız için teşekkür ederim bu 2 oyunuda aldım fakat önerebileceğiniz başka bir ucuz oyun daha var mıdır indirimde ve Battlefield 1'i de almayı düşünüyorum şu an indirimde 100 TL önerir misiniz?
Tamamdır yardımınız için teşekkür ederim bu 2 oyunuda aldım fakat önerebileceğiniz başka bir ucuz oyun daha var mıdır indirimde ve Battlefield 1'i de almayı düşünüyorum şu an indirimde 100 TL önerir misiniz?