Arigeo Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 418 Çözümler 1 4 Temmuz 2021 #1 Merhaba, GTA alacağım Epic'te indirim olunca ve kupon verince oyun 20 TL'ye kadar düşüyormuş. İndirimler ne zaman?
Merhaba, GTA alacağım Epic'te indirim olunca ve kupon verince oyun 20 TL'ye kadar düşüyormuş. İndirimler ne zaman?
I itgoeslikebrr Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #2 Arigeo dedi: Merhaba, GTA alacağım Epic'te indirim olunca ve kupon verince oyun 20 TL'ye kadar düşüyormuş. İndirimler ne zaman? Genişletmek için tıkla... İnternette tarihler bu şekilde yer alıyor: Epic Games Store Spring Sale 2021 - March 25 - April 8. GEÇTİ Epic Games Store Mega Sale 2021 - May 20 - June 17. GEÇTİ Epic Games Store Summer Sale 2021 - July 22 - August 5. Epic Games Store Halloween Sale 2021 - October 21 - November 4. Yani sıradaki indirimler 22 Temmuz olarak gözüküyor.
Arigeo dedi: Merhaba, GTA alacağım Epic'te indirim olunca ve kupon verince oyun 20 TL'ye kadar düşüyormuş. İndirimler ne zaman? Genişletmek için tıkla... İnternette tarihler bu şekilde yer alıyor: Epic Games Store Spring Sale 2021 - March 25 - April 8. GEÇTİ Epic Games Store Mega Sale 2021 - May 20 - June 17. GEÇTİ Epic Games Store Summer Sale 2021 - July 22 - August 5. Epic Games Store Halloween Sale 2021 - October 21 - November 4. Yani sıradaki indirimler 22 Temmuz olarak gözüküyor.
W WithTheRuleOfLaw Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 1.020 4 Temmuz 2021 #3 Ben de GTA V almak istiyorum. Ücretsiz iken yakalayamadım...
Arigeo Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 418 Çözümler 1 4 Temmuz 2021 #4 Şu an galiba bir tek temmuz indirimleri var peki kupon verirler mi acaba? WithTheRuleOfLaw dedi: Ben de GTA V almak istiyorum. Ücretsiz iken yakalayamadım... Genişletmek için tıkla... Ben de. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2021
Şu an galiba bir tek temmuz indirimleri var peki kupon verirler mi acaba? WithTheRuleOfLaw dedi: Ben de GTA V almak istiyorum. Ücretsiz iken yakalayamadım... Genişletmek için tıkla... Ben de.
HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #5 Arigeo dedi: Şu an galiba bir tek temmuz indirimleri var peki kupon verirler mi acaba? Genişletmek için tıkla... Verirler.
Arigeo dedi: Şu an galiba bir tek temmuz indirimleri var peki kupon verirler mi acaba? Genişletmek için tıkla... Verirler.
I itgoeslikebrr Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #6 Arigeo dedi: Şu an galiba bir tek temmuz indirimleri var peki kupon verirler mi acaba? Ben de. Genişletmek için tıkla... Genelde veriyorlar, en son indirimde de 80TL üzeri alışverişe 60TL indirim vardı.
Arigeo dedi: Şu an galiba bir tek temmuz indirimleri var peki kupon verirler mi acaba? Ben de. Genişletmek için tıkla... Genelde veriyorlar, en son indirimde de 80TL üzeri alışverişe 60TL indirim vardı.
W WithTheRuleOfLaw Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 1.020 4 Temmuz 2021 #7 itgoeslikebrr dedi: Genelde veriyorlar, en son indirimde de 80TL üzeri alışverişe 60TL indirim vardı. Genişletmek için tıkla... 32 TL'ye geliyordu sanırım o şekilde.
itgoeslikebrr dedi: Genelde veriyorlar, en son indirimde de 80TL üzeri alışverişe 60TL indirim vardı. Genişletmek için tıkla... 32 TL'ye geliyordu sanırım o şekilde.
I itgoeslikebrr Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #8 WithTheRuleOfLaw dedi: 32 TL'ye geliyordu sanırım o şekilde. Genişletmek için tıkla... Olabilir tam hatırlamıyorum.
WithTheRuleOfLaw dedi: 32 TL'ye geliyordu sanırım o şekilde. Genişletmek için tıkla... Olabilir tam hatırlamıyorum.
polatınsigarası Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 829 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Temmuz 2021 #9 Arigeo dedi: Merhaba, GTA alacağım Epic'te indirim olunca ve kupon verince oyun 20 TL'ye kadar düşüyormuş. İndirimler ne zaman? Genişletmek için tıkla... @Harry Da Souza adlı kişi 10 TL'ye satıyor gayet kibar bir adam bende aldım bir şey olmadı Lahmahcun#2011
Arigeo dedi: Merhaba, GTA alacağım Epic'te indirim olunca ve kupon verince oyun 20 TL'ye kadar düşüyormuş. İndirimler ne zaman? Genişletmek için tıkla... @Harry Da Souza adlı kişi 10 TL'ye satıyor gayet kibar bir adam bende aldım bir şey olmadı Lahmahcun#2011
HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #10 polatınsigarası dedi: @Harry Da Souza adlı kişi 10 TL'ye satıyor gayet kibar bir adam bende aldım bir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Lahmacun galiba 30 tane GTA alanlardan .
polatınsigarası dedi: @Harry Da Souza adlı kişi 10 TL'ye satıyor gayet kibar bir adam bende aldım bir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Lahmacun galiba 30 tane GTA alanlardan .