TugraReiz Picopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #11 Xcylde dedi: Size GTA 5 hesabı verebilirim. Fazladan 4-5 tane var. Tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam bende alayım mı bi tane xd. Açıkça söyleyeyim böyle veren insan sayısı çok az. Ve eğer Epic Games'te varsa bence çabucak verin ya da satın. Çünkü Online olmayan hesaplardan GTA 5'i alıyor Epic Games ve arkadaşımdakini aldı.
Xcylde dedi: Size GTA 5 hesabı verebilirim. Fazladan 4-5 tane var. Tabii ki. Genişletmek için tıkla... Hocam bende alayım mı bi tane xd. Açıkça söyleyeyim böyle veren insan sayısı çok az. Ve eğer Epic Games'te varsa bence çabucak verin ya da satın. Çünkü Online olmayan hesaplardan GTA 5'i alıyor Epic Games ve arkadaşımdakini aldı.
R RAZORONE Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #12 erolh dedi: Üsdat fazladan varsa bana da verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Efdalyus dedi: Reis bana da versen olmaz mı? Genişletmek için tıkla... CBum dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Xcylde dedi: Size GTA 5 hesabı verebilirim. Fazladan 4-5 tane var. Tabii ki. Genişletmek için tıkla... 20 lira falan istiyecek şimdiden söyleyeyim.
erolh dedi: Üsdat fazladan varsa bana da verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Efdalyus dedi: Reis bana da versen olmaz mı? Genişletmek için tıkla... CBum dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Xcylde dedi: Size GTA 5 hesabı verebilirim. Fazladan 4-5 tane var. Tabii ki. Genişletmek için tıkla... 20 lira falan istiyecek şimdiden söyleyeyim.