Epic Games indirimlerinde ne alınmalı?

mumi60

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Epic'teki indirimler gerçekten çok iyi ve yılbaşı indirimlerine kadar bir daha böyle indirim olmaz diye düşünüyorum. Mafia veya Batman oyunlarından keyif alamıyorum o yüzden onları almayacağım. Witcher 3 Alan Wake 2 ve Hogwarts Legacy var potansiyel olarak Witcher ve Alan Wake kesinlikle almak istiyorum zaten ama onlar bile 438 TL yapıyor. Bir de Hogwarts Legacy eklenirse 753 TL. Sorunum para değil yani para kaybı olarak değil ama babam muhtemelen kabul etmez zaten geçen hafta 100 lira Sleeping Dogs aldım. Öyle sürekli oyun alan biri de değilim anca birkaç ayda bir. Babam paraya önem vermez yani maddi anlamda okey ama tek sorun alınacak şeyin oyun olması. Sizce nasıl kabul ettirebilirim veya 753'ü tek başına bir oyun olarak mı söyleyeyim yoksa gerçeği mi bilmiyorum. Tek oyunmuş gibi söylersem bir oyuna 753 lira mı verilir diyebilir ama 3 farklı oyun dersem de +3 tane daha oyunum olmuş olacak yani daha çok oyun oynayıp dersleri boşlayacağım gibi algılayabilir. Sizce ne yapmalıyım kabul ettirmek için? Şimdiden teşekkürler.

Yani bilemedim pek. Babanıza dürüstçe ne istediğinizi söyleyin, kırmaz sizi büyük ihtimalle.

Cyberpunk yok ise Allah için al eğer indirimdeyse. DLC ile birlikte.

Epic %20 iade ile 753 TL'den sana 150 TL kadar iade gelecek onunla Detroit Become Human'ı bedava alırsın. Ayrıyeten CP2077 alırsanda iade edilen 70 TL ile de beyond Two Souls'u bedava çekersin 4 oyun alıp bedava 2 oyun daha kütüphaneye eklersin. Baban izin vermezse bul bir yolunu yine de bu dediğimi yap 2 oyunda gayet iyi oyunlar bedava almak apayrı bir zevk olur.

Quantic Dream'i çoktan sömürdüm zaten Detroit, Beyond ve Heavy Rain var ama öneri için teşekkürler o iade olayını unutmuşum.

Winning eleven 8 epicte var mı?
Keşke olsa. Oyun tavsiyesi isteyenlere farklı bir yorum yapayım dedim. Zaten tavsiye edilecek oyunlar belli Detroit,cyberpunk , rdr2... Artık oyunlar iyi değil ki. Eskiye dönmek lazım bu nesil bitik.

Her indirim döneminde 1 oyun al. Kış indirimlerine kadar Witcher bitirirsin, kışın Alan Wake alırsın. Böyle böyle git.

Witcher ve Alan Wake almak sorun olmaz muhtemelen ama Hogwarts Legacy'yi bilmiyorum çok pahalı ama bir daha da böyle indirime girmez. Sizce Hogwarts Legacy alınır mı? Güzel oyun mu yani gameplayleri kadarıyla az çok biliyorum ama hikayesi nasıl bütün olay yaratık öldürme falan mı yoksa Harry Potter evreninde yaşayan normal bir öğrencinin hikayesi gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…