Epic Games indirimlerinde RDR2 vs Cyperpunk 2077

Aslında oyun zevkimi tam bende bilmiyorum :D, sıkıcı olmasın yeter kafasındayım.
Eğer ağır ve yavaş ilerleyen hikayeleri sevmiyorsanız RDR2 sizi sarmayabilir. İsterseniz iki oyunun da ilk bölümlerini birinden izleyin.

RDR2 de açık dünya CP2077'ye göre daha mı iyi yoksa CP2077 mi daha iyi açık dünya için.
Aslında RDR2 nin açık dünyası daha dolu. Ama (bence) CP2077 nin açık dünyası daha aksiyonlu ve zevkli.
Diğer arkadaşların da dediği gibi RDR2 daha yavaş bir hikaye anlatıyor CP2077 ye göre. Yani biraz da zevkine kalmış.
Ayrıca daha indirimlerin bitmesine 13 gün var. Bir şekilde bütçe bulursan 2 oyunu da almaya çalış.

Aslında RDR2'nin açık dünyası daha dolu. Ama (bence) CP2077'nin açık dünyası daha aksiyonlu ve zevkli.
Diğer arkadaşların da dediği gibi RDR2 daha yavaş bir hikaye anlatıyor CP2077'ye göre. Yani biraz da zevkine kalmış.
Ayrıca daha indirimlerin bitmesine 13 gün var. Bir şekilde bütçe bulursan 2 oyunu da almaya çalış.

Bu hafta birini alacağım para bulabilirsem diğerini de alacağım ama eğer bütçe bulamazsam ikisinden birini seçeceğim.

Merhaba, Epic Games indirimlerinde RDR2 mi yoksa Cyberpunk 2077 mi almalıyım kararsız kaldım. İkisinden birini alacağım, sizce hangisini alayım?
Dostum bence RDR2 al. Evet başları biraz sıkıcı ama sonra iyi ki almışım diyorsun. İlk bir kaç saatinde sıkılan bir oyuncu olarak oyunu bitirmek üzereyken "keşke daha fazla görev olsaymış" dedim içimden.

Dostum bence RDR2 al. Evet başları biraz sıkıcı ama sonra iyi ki almışım diyorsun. İlk birkaç saatinde sıkılan bir oyuncu olarak oyunu bitirmek üzereyken "keşke daha fazla görev olsaymış" dedim içimden.

Karar verdim önce RDR2 alacağım bir daha 450 liraya düşmez zaten sonra bütçem olursa CP2077 alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı