Normal internet hızım 30 MB+ fakat Epic Games'te 3MB civarı indirme alıyorum. İnternette bulunan çözümleri uyguladığımda hiçbir değişiklik olmadı, yardımcı olur musunuz?
Normal. Speed Test'de çıkan sonuç ile oyun indirme hızın farklı. Senin İnternet hızın "bit" 30 megabit yani. Ama indirdiğin dosya "byte" türünde. Yani 8 Bit = 1 byte. Yani İnternet hızının 8'de 1'i ile oyunu indirir.Normal internet hızım 30 MB+ fakat Epic Games'te 3MB civarı indirme alıyorum. İnternette bulunan çözümleri uyguladığımda hiçbir değişiklik olmadı, yardımcı olur musunuz?
Şey ben de şuan Lol indiriyorum Epic Games'de. Bende 3 MB/s yazıyor seninki nasıl 30 ya. Bu modemin markası ne senin internet baya hızlıymış.Normal internet hızım 30 MB+ fakat Epic Games'te 3MB civarı indirme alıyorum. İnternette bulunan çözümleri uyguladığımda hiçbir değişiklik olmadı, yardımcı olur musunuz?
Normal. Speedtest'de çıkan sonuç ile oyun indirme hızın farklı. Senin internet hızın "bit" 30 megabit yani. Ama indirdiğin dosya "byte" türünde. Yani 8 bit = 1 byte. Yani internet hızının 8'de 1'i ile oyunu indirir.
Steam'de kaç ki? Normali bu. İnternet hızının 8'de 1'i ile oyunu indirirsin.İyi de Steam tarafında niye öyle değil?
İyi de Steam tarafında niye öyle değil?
Steam'de kaç ki? Normali bu. İnternet hızının 8'de 1'i ile oyunu indirirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.