Epic Games indirme hızı çok yavaş

TECHN0L0G

Hectopat
Daha fazla  
Normal internet hızım 30 MB+ fakat Epic Games'te 3MB civarı indirme alıyorum. İnternette bulunan çözümleri uyguladığımda hiçbir değişiklik olmadı, yardımcı olur musunuz?

Modemin fişini çek 10 saniye bekle geri tak. Sadece Epic Games'te oluyorsa yeniden yükle

Normal internet hızım 30 MB+ fakat Epic Games'te 3MB civarı indirme alıyorum. İnternette bulunan çözümleri uyguladığımda hiçbir değişiklik olmadı, yardımcı olur musunuz?
Normal. Speed Test'de çıkan sonuç ile oyun indirme hızın farklı. Senin İnternet hızın "bit" 30 megabit yani. Ama indirdiğin dosya "byte" türünde. Yani 8 Bit = 1 byte. Yani İnternet hızının 8'de 1'i ile oyunu indirir.

Şey ben de şuan Lol indiriyorum Epic Games'de. Bende 3 MB/s yazıyor seninki nasıl 30 ya. Bu modemin markası ne senin internet baya hızlıymış.

İnternet paket hızını 8'e böldüğün zaman indirme hızını öğrenirsin. 30/8 = 3.75 aşağı yukarı indirme hızın bu olur. Hatta ya da sunucuda yüklenme olduğu zaman düşmesi normaldir. Bir sorun görünmüyor şu an.

İyi de Steam tarafında niye öyle değil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…