hasan miraç61 Femtopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #1 Selam Among Us indirmek için Epic Games yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor. Ne yapmam lazım?
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 31 Mayıs 2021 #2 Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Artı 2 Eksi
KS KS hasan miraç61 Femtopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #3 436523 dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyim ama zaten kurarken yönetici izni istiyor. yönetici olarak çalıştır yok Artı 0 Eksi
436523 dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deneyim ama zaten kurarken yönetici izni istiyor. yönetici olarak çalıştır yok
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 31 Mayıs 2021 #4 hasan miraç61 dedi: Deneyim ama zaten kurarken yönetici izni istiyor. Yönetici olarak çalıştır yok. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya sağ tık yönetici olarak çalıştır. Artı 0 Eksi
hasan miraç61 dedi: Deneyim ama zaten kurarken yönetici izni istiyor. Yönetici olarak çalıştır yok. Genişletmek için tıkla... Uygulamaya sağ tık yönetici olarak çalıştır.
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #5 Dün aynı sorunu yaşadım. Sorun bilgisayarım da zaten Epic yüklü olduğundan bu uyarıyı veriyormuş. Kapat tekrar yönetici olarak çalıştır. Artı 0 Eksi
Dün aynı sorunu yaşadım. Sorun bilgisayarım da zaten Epic yüklü olduğundan bu uyarıyı veriyormuş. Kapat tekrar yönetici olarak çalıştır.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 31 Mayıs 2021 #6 Saint Lucia dedi: Dün aynı sorunu yaşadım. Sorun bilgisayarım da zaten Epic yüklü olduğundan bu uyarıyı veriyormuş. Kapat tekrar yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Zaten Epic Games kendini güncelleme işlemi başarısız diyor. Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Dün aynı sorunu yaşadım. Sorun bilgisayarım da zaten Epic yüklü olduğundan bu uyarıyı veriyormuş. Kapat tekrar yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Zaten Epic Games kendini güncelleme işlemi başarısız diyor.
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #7 xDarkLyne dedi: Zaten Epic Games kendini güncelleme işlemi başarısız diyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games bu uyarıyı çözüm için kendi sayfasına yönlendiriyor bu arada. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Zaten Epic Games kendini güncelleme işlemi başarısız diyor. Genişletmek için tıkla... Epic Games bu uyarıyı çözüm için kendi sayfasına yönlendiriyor bu arada.