Ihsan Gündoğdu Femtopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #1 İndirme hızı en fazla 200KB çoğu zaman düz bir çizgiyle 0 gösteriyor, görev yöneticisinde ise %20 CPU ve sabit 10 Mbps internet yediğini gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2021
İndirme hızı en fazla 200KB çoğu zaman düz bir çizgiyle 0 gösteriyor, görev yöneticisinde ise %20 CPU ve sabit 10 Mbps internet yediğini gösteriyor.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.729 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 11 Aralık 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyin. Ben bunu yaparak düzeltmiştim. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyin. Ben bunu yaparak düzeltmiştim.