TheLastKnight Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 235 Çözümler 2 20 Mayıs 2020 #1 Hayırlı Ramazan'lar bugün Epic Games'ten GTA 5 indirmeyi denedim komple indi fakat en son yükleme yaparken IS-FC06 yükleme başarısız hatası verdi bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2020
Hayırlı Ramazan'lar bugün Epic Games'ten GTA 5 indirmeyi denedim komple indi fakat en son yükleme yaparken IS-FC06 yükleme başarısız hatası verdi bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 20 Mayıs 2020 #2 Buradan yardım alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS TheLastKnight Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 235 Çözümler 2 20 Mayıs 2020 #3 1. Secenekte sorun yok ama 2. Secenekte bellek tanilamada bellek uzerinde 2 tane hata cikiyor ne yapmaliyim SolveTax dedi: Buradan yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1. Secenekte sorun yok ama 2. Secenekte bellek tanilamada bellek uzerinde 2 tane hata cikiyor ne yapmaliyim Artı 0 Eksi
1. Secenekte sorun yok ama 2. Secenekte bellek tanilamada bellek uzerinde 2 tane hata cikiyor ne yapmaliyim SolveTax dedi: Buradan yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1. Secenekte sorun yok ama 2. Secenekte bellek tanilamada bellek uzerinde 2 tane hata cikiyor ne yapmaliyim
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 20 Mayıs 2020 #4 TheLastKnight dedi: 1. Secenekte sorun yok ama 2. Secenekte bellek tanilamada bellek uzerinde 2 tane hata cikiyor ne yapmaliyim 1. Secenekte sorun yok ama 2. Secenekte bellek tanilamada bellek uzerinde 2 tane hata cikiyor ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla... "Herhangi bir hata bulunursa oyuncunun belleğini değiştirmesi ve daha sonra oyununu tekrar yüklemeyi denemesi gerekir." Alt kısımda bu yazıyor hocam. Artı 0 Eksi
TheLastKnight dedi: 1. Secenekte sorun yok ama 2. Secenekte bellek tanilamada bellek uzerinde 2 tane hata cikiyor ne yapmaliyim 1. Secenekte sorun yok ama 2. Secenekte bellek tanilamada bellek uzerinde 2 tane hata cikiyor ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla... "Herhangi bir hata bulunursa oyuncunun belleğini değiştirmesi ve daha sonra oyununu tekrar yüklemeyi denemesi gerekir." Alt kısımda bu yazıyor hocam.