Epic Games işlemci sıcaklığını arttırıyor

Arkadaşlar Ryzen 5 1600 AF boşta 25 30 derecelerde gezerken son zamanlarda Core performance Boost açıkken 67 dereceleri askida gördüğüm oluyordu, arka planda oyun falan inmezken, cok kafa yordum virus vs yok, reset atıyordum tekrar 30 derecelere iniyordu basta sonra belli zaman geçince gene 60 67, CPB'yi kapattim 56 57 diyor. Sirayla açık programlari kapatmaya başladım. Seam kapattim ısı değişmedi, uPlay kapattim değişmedi, Epic Games'i bir kapattim ışık hiziyla 10 saniye içinde 57 dereceden 29 dereceye geldi. Bu adamlar sanirim bizim bilgisayarları mining için falan kullaniyor bir şeyler yapiyorlar bu normal olamaz. Lütfen deneyin, sizde de oluyorsa öne çıkarın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dalga geçmişsiniz ama yeni kurulumu yapılmış bir bilgisayarda virus yok bir sey yok bu normal midir yani bir uygulama tek başına 30 derece niye yükseltir.
Koca şirket mining, yapacak güldüm kardeşim.

Mining i örnek verdim o tip bir şey olabilir mi diye.
Ryzen 3600 olan arkadasimda da aynı sorun oldu

Epic games'in istemcisi gereksiz ağır. i7-7700HQ bir işlemci de bile takılma ve animasyonlarda düşük kare hızı gibi sorunları var. Haftada bir kere açıp hediyemi alıp kapatıyorum.
Benzer şekilde Battle.Net'in de istemci biraz ağır. Kasılmıyor ama sürekli slayt gösterdiği için dahili GPU'nun 20-25%'sini kullanıyor arkaplanda açık bırakırsanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…