Epic Games kaldığı yerden devam eder mi?

kimkibutp

Centipat
Bildiğiniz üzere GTA V bir' süreliğine ücretsiz oldu. İndirmeye başladım fakat merak ettiğim şey Epic Games'te de Steam'deki gibi kapatırsam bilgisayarı açtığımda kaldığı yerden devam eder mi?

Bazıları sıfırlandı yazmış bazıları devam ediyor yazmış. Ben dün denedim, 10 GB indirip durdurdum ve yarın Epic Games'i açtığımda 84 GB'ten devam etti.

Evet mesela yüzde 50'de bilgisayar kapanırsa tekrar açıp kaldığın yerden devam edebilirsin çünkü bende bir kere olmuştu.

Epic Games hata dolu bir sistem. Bazen kaldığı yerden devam ediyor bazen sanki hiçbir şey indirmemişim gibi baştan başlıyor.

Bildiğiniz üzere GTA V bir' süreliğine ücretsiz oldu. İndirmeye başladım fakat merak ettiğim şey Epic Games'te de Steam'deki gibi kapatırsam bilgisayarı açtığımda kaldığı yerden devam eder mi?

Eğer Epic Games Launcher direk kapatmazsan devam eder yani, indirmelere girip indirirken durdurcaksın sonra devam ettirceksin. Bende öyle yapmıştım 30 GB indirdikten sonra durdurdum sabah kalktığım da devam ettirdim 64'ten devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…