B Berdan akcan Centipat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 243 15 Mayıs 2020 #11 S.AVCI dedi: Epic Games hata dolu bir sistem. Bazen kaldığı yerden devam ediyor bazen sanki hiçbir şey indirmemişim gibi baştan başlıyor. Genişletmek için tıkla... yoğunluktan olmasın.
S.AVCI dedi: Epic Games hata dolu bir sistem. Bazen kaldığı yerden devam ediyor bazen sanki hiçbir şey indirmemişim gibi baştan başlıyor. Genişletmek için tıkla... yoğunluktan olmasın.
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 15 Mayıs 2020 #12 Berdan akcan dedi: yoğunluktan olmasın. Genişletmek için tıkla... Alakası yok yoğunluktan olup olmaması, ben çok yaşıyorum bu durumu bir çok kez yeniden indirmek zorunda kaldım, kaldığı yerden devam etmedi.
Berdan akcan dedi: yoğunluktan olmasın. Genişletmek için tıkla... Alakası yok yoğunluktan olup olmaması, ben çok yaşıyorum bu durumu bir çok kez yeniden indirmek zorunda kaldım, kaldığı yerden devam etmedi.
B Berdan akcan Centipat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 243 15 Mayıs 2020 #13 Nihilianth dedi: Alakası yok yoğunluktan olup olmaması, ben çok yaşıyorum bu durumu bir çok kez yeniden indirmek zorunda kaldım, kaldığı yerden devam etmedi. Genişletmek için tıkla... pc yi kapatmadan önce kütüphaneye gel hangi oyunu indiriyorsanız oyunun üstüne tıklayıp duraklattıktan sonra kapat
Nihilianth dedi: Alakası yok yoğunluktan olup olmaması, ben çok yaşıyorum bu durumu bir çok kez yeniden indirmek zorunda kaldım, kaldığı yerden devam etmedi. Genişletmek için tıkla... pc yi kapatmadan önce kütüphaneye gel hangi oyunu indiriyorsanız oyunun üstüne tıklayıp duraklattıktan sonra kapat
NoThanks Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 208 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Nitro V 15 ANV15-51-777D İşlemci : i7-13620H Ekran Kartı : GeForce RTX™ 4060 8GB GDDR6 75W Ram : 16 GB Ekran : 165 Hz Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #14 94 GB dosya boyutu olan oyunu indirirken 14 GB'da launcher kapatıp sonra tekrar açarsan 80 GB üzerinden indirmeye devam eder.
94 GB dosya boyutu olan oyunu indirirken 14 GB'da launcher kapatıp sonra tekrar açarsan 80 GB üzerinden indirmeye devam eder.
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 15 Mayıs 2020 #15 Berdan akcan dedi: pc yi kapatmadan önce kütüphaneye gel hangi oyunu indiriyorsanız oyunun üstüne tıklayıp duraklattıktan sonra kapat Genişletmek için tıkla... Dostum konu sahibi ben değilim, epic gamesin saçma sorunlarından biri bu duraklata basıyorum kapatıyorum mepic gamesi' tekrar başlatılıyor, steam de böyle değil.
Berdan akcan dedi: pc yi kapatmadan önce kütüphaneye gel hangi oyunu indiriyorsanız oyunun üstüne tıklayıp duraklattıktan sonra kapat Genişletmek için tıkla... Dostum konu sahibi ben değilim, epic gamesin saçma sorunlarından biri bu duraklata basıyorum kapatıyorum mepic gamesi' tekrar başlatılıyor, steam de böyle değil.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 15 Mayıs 2020 #16 22 GB dosya indirdim ve pc yeniden başlattım. Sıfırlandı tekrar indiriyor. Sans