M mert2559 Kilopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 61 11 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Epic Games Launcher'da. EA Sports FC24 alamıyorum hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar, Epic Games Launcher'da. EA Sports FC24 alamıyorum hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
L LeF Hectopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 273 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 mert2559 dedi: Merhaba arkadaşlar, Epic Games Launcher'da. EA Sports FC24 alamıyorum hata veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer satın almayı denediğin kartta Epic Games aboneliğini devre dışı bıraktıysan o yüzden olabilir. Aynı sorunu Papara'dan yaşamıştım ve abonelikler kısmından Epic Games'i açıp devam ettiğimde düzelmişti. Artı 0 Eksi
mert2559 dedi: Merhaba arkadaşlar, Epic Games Launcher'da. EA Sports FC24 alamıyorum hata veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer satın almayı denediğin kartta Epic Games aboneliğini devre dışı bıraktıysan o yüzden olabilir. Aynı sorunu Papara'dan yaşamıştım ve abonelikler kısmından Epic Games'i açıp devam ettiğimde düzelmişti.