Epic Games kart reddediliyor

BeratCecen

Centipat
Daha fazla  
Epic Games adlı uygulamadan GTA 5 almayı deniyorum fakat "kredi kartın reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayıcınla iletişime geç." adlı bir hata veriyor halbuki kartta bir sorun yok hani bankayla iletişime de geçtim.

Epic Games adlı uygulamadan GTA 5 almayı deniyorum fakat "kredi kartın reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayıcınla iletişime geç." adlı bir hata veriyor halbuki kartta bir sorun yok hani bankayla iletişime de geçtim.
Kredi kartın internete açık mı? Hangi kartı kullanıyorsun?

Bende de İş bankası kartımda aynısını yapıyordu. Papara üzerinden hallettim hocam. Ön ödemeli kartınız varsa onunla halledersiniz.

Ziraat ile sorun yaşadım oyun satın alırken. Tuttu bloke attılar güvenlik açısından 4 gün kart kullanamadım. Önerim havale ile yapman. Açıklamaya ama adını yaz.

Yurt dışı açık dahi olsa bazı bankalarda epic game güvensiz görünüyormuş görüşmelerimde böyle aktardılar. Mobil bankacılıktan sanal kart oluşturup kullanın arkadaşlar önerileri bu yönde. Bloke işlemi 4-5 gün kart kullanmamızı engelliyor ne yazık ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı