Epic Games kod göndermiyor

Trojan067

Decapat
Daha fazla  
Merhaba oyun oynayacağım Epic Games hesabıma girmeye çalışıyorum mailime kod gönderdi diyor ama göndermiyor bunu nasıl düzeltebilirim koda nasıl ulaşabilirim?

Son düzenleme:
Spamlara baktım Yandex hangi DNS'i deneyim 1.1.1.1 kullanıyorum.

Reis olmadı başka çözüm var mı?

Yandex ile alakalı olabilir. Bir süre sonra düzelebilir.
Tam sorunu bende anlamadım.

Oyunlar için Hotmail/Outlook yada Gmail kullanman bence daha iyi bende bir sürü mail sağlayıcısından mailler aldım bu ikisi haricinde adam akıllı çalışana denk gelmedim.
Proton mail kullanıyordum güvenlik vaadleri vs. iyi de doğrulama kodu 2 gün sonra maile gelebildi!
Bende yer yer farklı mail sağlayıcıları kullanıyorum ama oyun ve resmi işler için Hotmail/Outlook ile Gmailden şaşmam.

Yandex ile alakalı olabilir. Bir süre sonra düzelebilir.
Tam sorunu bende anlamadım.

Oyunlar için Hotmail/Outlook ya da Gmail kullanman bence daha iyi bende bir sürü mail sağlayıcısından mailler aldım bu ikisi haricinde adamakıllı çalışana denk gelmedim.
Proton mail kullanıyordum güvenlik vaadleri vs. iyi de doğrulama kodu 2 gün sonra maile gelebildi!
Bende yer yer farklı mail sağlayıcıları kullanıyorum ama oyun ve resmi işler için Hotmail/Outlook ile Gmail'den şaşmam.

Dünden beri olmadı hesabı satın aldığım için Yandex'de reis.

Aynı sorun bende de var. "Epic Games" hesabım yandex mail bağlı. 1 ay önce doğrulama kodları spam olarak geliyordu mail adresime. şuan hiç gelmiyor. ne şifre sıfırlama ne de doğrulama kodu. mail adresimde kara liste ve beyaz liste olarak kontroller sağladım fakat yine bir şey değişmedi. kırk yılın başı epic gamesten oyun oyanamak istedim ama pişman etti.

Aynı sorun bende de var. "Epic Games" hesabım Yandex mail bağlı. 1 ay önce doğrulama kodları spam olarak geliyordu mail adresime. Şu an hiç gelmiyor. Ne şifre sıfırlama ne de doğrulama kodu. Mail adresimde kara liste ve beyaz liste olarak kontroller sağladım fakat yine bir şey değişmedi. Kırk yılın başı Epic Games'ten oyun oyanamak istedim ama pişman etti.

Sorunu çözebildinizmi.

Sorunu çözebildinizmi.
maalesef hayır.

Konuyla ilgili güncelleme;
01.03.2025 tarihinde yandex desteğe durumu ilettim. sistemi kontrol ettiklerinde epic games tarafında sorun olduğunu söylediler. Epic games için kullandığım yandex mail adresi ile epic desteğe mail attım. yaklaşık 2 saat sonra sorun düzeldi. Ama kim tarafından halledildi bilgim yok. ya da kendi kendine düzeldi 🤷‍♂️

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı