Epic Games kopyalanan GTA 5'i tekrar indiriyor

Makaleler
3
Yer
Malatyaa
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. ben GTA 5'i SSD'ye kurmuştum oynadım bir süre. Fakat sonra SSD'yi çıkarmam gerekti. Ben de oyunu HDD'ye kopyaladım ve çıkardım SSD'yi. Fakat şu an Epic Games GTA 5 inmediğini gösteriyor.

Dizin boş olmalı diyor ama GTAV var dizinde.

Ve yerim de yok o yüzden biraz indirme taktiği işe yaramıyor.

Oyunu E'ye attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
E'deki klasörün ismini değiştirin. Epic'den indirmeyi başlatın, biraz bekleyin ve sonra duraklatın. Epic'i kapatıp ismini değiştirdiğiniz klasörün içindekileri GTAV'ye atın. Sonra Epic'i tekrar başlatıp indirmeye devam edin. Doğrulama yapacaktır. Dosyaları atmak yerine klasör ismi değiştirince olur mu bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde yapabilirsiniz. Üsteki arkadaşında dediği gibi. Dosya dizinini tekrardan doğrulama yaparak çözümü sağlayabilirsiniz.

Çözdüm hocam (klasör ismi değişince olmuyor yer yok hatası veriyor)
Eskiden SSD "D" olarak gözüküyordu ben de "E"'yi Disk yönetiminden "D" yaptım (ancak ilk başta olmadı "Parametre hatalı." Dedi Onu da Disk belleği kısmından disk belleği yok ayarlayarak çözdüm.) Şu an sadece güncelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…