Epic Games 'kredi kartı reddedildi' sorunu

Peki 3D koruma mevcut mu?

3D koruma ile alakası olacağını sanmıyorum çünkü az önce 3D korumalı kartımla Google Play ve Amazon üzerinden alışveriş yaptım sıkıntı çıkarmadı. Arkadaşın sorunu ondan kaynaklanmıyor bence.

Bende kredi kartı kullanmadığım için bankamatik kartım ile oyun almaya çalışmıştım kabul etmemişti, sanal ininal kart hesabı açmıştım.

Benim de banka kartımı kabul etmiyordu ne vakıfbank ne de halkbank gpay ile ödeme yapabilirsin havale ediyorsun gerekli bilgiler orada yazıyor zaten 2-3 saniyede hemen işlem gerçekleşiyor.

Türklerin geliştirdiği Visa, MasterCard gibi bir ödeme yöntemi. Büyük bir hevesle almıştım ben başta hiçbir uluslararası internet sitesinde kullanılmıyor daha. Ondan olabilir mi diye sordum.
Yok Troy hakkında bilgim yok, troy'luk bir durum yok sanırım.

Konuyla ilgili bilgim yok fakat eğer AC Odyssey oyunu mevcut ise 100-60 yani 40 TL'ye Sezon Bileti'ni alabilirsin. İçinde Odyssey ile ilgili 2 adet DLC ve AC 3 Remastered'i veriyor.

Çoğu kişi bilmiyor bunu o yüzden yazmak istedim.

Konuyla ilgili bilgim yok fakat eğer AC Odyssey oyunu mevcut ise 100-60 yani 40 TL'ye Sezon Bileti'ni alabilirsin. İçinde Odyssey ile ilgili 2 adet DLC ve AC 3 Remastered'i veriyor.

Valla oyun alabilsem keşke . O dediğiniz pakete baktım ama AC3 Remastered almaya karar verdim. Ama gördüğünüz gibi alamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…