G GGHesap Picopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 143 Daha fazla Meslek Bilgisayar mühendisi 18 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar benim bir Epic Games hesabım var. Kütüphaneye GTA 5 bedava oldugu zaman onu yerleştirmiştim şimdi indireceğim fakat hem kütüphaneyi bulamıyorum hem de kütüphaneye girdigimde GTA 5'i nasıl indiricegimi bilmiyorum. Bana yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2020
Arkadaşlar benim bir Epic Games hesabım var. Kütüphaneye GTA 5 bedava oldugu zaman onu yerleştirmiştim şimdi indireceğim fakat hem kütüphaneyi bulamıyorum hem de kütüphaneye girdigimde GTA 5'i nasıl indiricegimi bilmiyorum. Bana yardım eder misiniz?
Çözüm Emre C 18 Temmuz 2020 Kütüphaneye girdikten sonra arayıp GTA 5'i bulabilirsiniz ya da sağ üstten arayabilirsiniz. Buradan yüklenilecek klasörü seçeceksiniz.
Kütüphaneye girdikten sonra arayıp GTA 5'i bulabilirsiniz ya da sağ üstten arayabilirsiniz. Buradan yüklenilecek klasörü seçeceksiniz.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.781 Makaleler 13 Çözümler 705 18 Temmuz 2020 #2 Kütüphaneye girdikten sonra arayıp GTA 5'i bulabilirsiniz ya da sağ üstten arayabilirsiniz. Buradan yüklenilecek klasörü seçeceksiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Kütüphaneye girdikten sonra arayıp GTA 5'i bulabilirsiniz ya da sağ üstten arayabilirsiniz. Buradan yüklenilecek klasörü seçeceksiniz.
KS KS G GGHesap Picopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 143 Daha fazla Meslek Bilgisayar mühendisi 18 Temmuz 2020 #3 Emre C dedi: Eki Görüntüle 618126 Kütüphaneye girdikten sonra arayıp GTA 5'i bulabilirsiniz ya da sağ üstten arayabilirsiniz. Eki Görüntüle 618127 Buradan yüklenilecek klasörü seçeceksiniz. Eki Görüntüle 618128 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama peki ya kütüphaneye nereden gireceğim? Artı 0 Eksi
Emre C dedi: Eki Görüntüle 618126 Kütüphaneye girdikten sonra arayıp GTA 5'i bulabilirsiniz ya da sağ üstten arayabilirsiniz. Eki Görüntüle 618127 Buradan yüklenilecek klasörü seçeceksiniz. Eki Görüntüle 618128 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama peki ya kütüphaneye nereden gireceğim?
C Celal çakır Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 86 18 Temmuz 2020 #4 Kütphane kısmından. Artı 0 Eksi
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.781 Makaleler 13 Çözümler 705 18 Temmuz 2020 #5 Hesabına giriş yapacaksın, Epic Games Launcher yüklü mü? Artı 0 Eksi
KS KS G GGHesap Picopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 143 Daha fazla Meslek Bilgisayar mühendisi 18 Temmuz 2020 #6 Emre C dedi: Hesabına giriş yapacaksın, Epic Games Launcher yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü degil Google'dan giriyorum. Celal çakır dedi: Kütüphane kısmından. Genişletmek için tıkla... Kardeşim onu bende biliyorum ama çıkmıyor o kısım. Artı 0 Eksi
Emre C dedi: Hesabına giriş yapacaksın, Epic Games Launcher yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklü degil Google'dan giriyorum. Celal çakır dedi: Kütüphane kısmından. Genişletmek için tıkla... Kardeşim onu bende biliyorum ama çıkmıyor o kısım.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.781 Makaleler 13 Çözümler 705 18 Temmuz 2020 #7 Epic Games Launcher Epic Games Launcher ile Fortnite gibi Epic Games oyunlarını oynayabilirsiniz. www.technopat.net Buradan indirin ve kurun. Bunu indirmeden, yükleyemezsin. Artı 0 Eksi
Epic Games Launcher Epic Games Launcher ile Fortnite gibi Epic Games oyunlarını oynayabilirsiniz. www.technopat.net Buradan indirin ve kurun. Bunu indirmeden, yükleyemezsin.
KS KS G GGHesap Picopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 143 Daha fazla Meslek Bilgisayar mühendisi 18 Temmuz 2020 #8 Tamam indiriyorum sonra ne yapayım? Emre C dedi: Epic Games Launcher Epic Games Launcher ile Fortnite gibi Epic Games oyunlarını oynayabilirsiniz. www.technopat.net Buradan indirin ve kurun. Bunu indirmeden, yükleyemezsin. Genişletmek için tıkla... İndirdim abi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Tamam indiriyorum sonra ne yapayım? Emre C dedi: Epic Games Launcher Epic Games Launcher ile Fortnite gibi Epic Games oyunlarını oynayabilirsiniz. www.technopat.net Buradan indirin ve kurun. Bunu indirmeden, yükleyemezsin. Genişletmek için tıkla... İndirdim abi.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.781 Makaleler 13 Çözümler 705 18 Temmuz 2020 #9 Hesabına giriş yap. Sonra üstteki resimlerden yararlan. Artı 0 Eksi
KS KS G GGHesap Picopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 143 Daha fazla Meslek Bilgisayar mühendisi 18 Temmuz 2020 #10 Emre C dedi: Hesabına giriş yap. Sonra üstteki resimlerden yararlan. Genişletmek için tıkla... Girdim hesaba sonra napim. Artı 0 Eksi
Emre C dedi: Hesabına giriş yap. Sonra üstteki resimlerden yararlan. Genişletmek için tıkla... Girdim hesaba sonra napim.